Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ζωή της γίνεται κόλαση στη φυλακή

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αρετή βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, κατηγορούμενη για δύο αδικήματα που συγκλόνισαν το χωριό στη σειρά.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ζωή της γίνεται κόλαση στη φυλακή

Το πρώτο της κατηγορούμενο έγκλημα είναι ο εμπρησμός του φούρνου του Τάσου. Από μαρτυρίες ακούγεται να απειλεί με φωτιά, αλλά η φίλη της, Ασπασία, επέμεινε πως δεν πρόκειται για σοβαρές απειλές. Παρά ταύτα, η φωτιά ξέσπασε, καταστρέφοντας το μαγαζί και αφήνοντας τον Τάσο νεκρό μέσα στις φλόγες. Οι κάτοικοι του χωριού συγκλονίζονται και οι υποψίες πέφτουν αμέσως στην Αρετή. Το δεύτερο αδίκημα που της αποδίδεται είναι η δολοφονία του Τάσου.

Η αστυνομία τη συλλαμβάνει ως το κύριο ύποπτο για τον εμπρησμό και τη δολοφονία. Η Αρετή, απαντώντας στις κατηγορίες, φωνάζει την αθωότητά της, αλλά η φυλακή γίνεται η νέα της πραγματικότητα. Εκεί, αντιμετωπίζει εφιαλτικές στιγμές, αμφιβολίες και απόγνωση για την αδικία που βιώνει. Ο Λυκούργος, ο δικηγόρος της, αναλαμβάνει την υπόθεσή της, υποσχόμενος να αποδείξει την αθωότητά της και να την βοηθήσει να ξεπεράσει αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται στην σειρά, αναδεικνύονται νέες πτυχές και αλήθειες, αναδεικνύοντας το πραγματικό δράμα και την αλήθεια πίσω από τις σκιές του ύποπτου κόσμου του χωριού.

Πώς μπορεί η Αρετή να αποδείξει την αθωότητά της όταν όλες οι αποδείξεις φαίνεται καθιστούν υπεύθυνη; Ποιος ή ποια μπορεί να είναι ο πραγματικός υπαίτιος του εμπρησμού και της δολοφονίας; Θα καταφέρει ο Λυκούργος να βρει νέα στοιχεία που θα αλλάξουν τη ροή της υπόθεσης; Πώς θα αντιμετωπίσει η Αρετή τη ζωή της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρετή βρέθηκε στο επίκεντρο αυτού του σκανδάλου; Θα βρει ποτέ δικαιοσύνη ή θα παραμείνει να φέρει το βάρος μιας κατηγορίας που δεν είναι δίκαιη;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like