Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω σαπίζει στην φυλακή

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω θα βιώσει δύσκολες στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, καθώς πλησιάζει η δίκη της και ο Λυκούργος προσπαθεί να την υποστηρίξει. Από τότε που η Βασιλική και ο Φίλιππος επανασυνδέθηκαν, η Χάιδω είναι γεμάτη ευτυχία, αλλά η προσεχής δίκη της τους ρίχνει σκιά.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω σαπίζει στην φυλακή

Η ακύρωση του ταξιδιού τους στην Αθήνα είναι αναπόφευκτη, καθώς η Χάιδω φοβάται πως το παρελθόν της θα έρθει στο φως. Ο φόβος αυτός είναι αυτό που είχε διαλύσει τη σχέση τους παλαιότερα. Η αγωνία τους αυξάνεται καθώς η δίκη πλησιάζει και φοβούνται για το μέλλον τους. Στη συνέχεια της σειράς, αναμένονται πολλές ανατροπές στη δίκη, με την Χάιδω να κρίνεται ένοχη και να καταδικάζεται σε φυλάκιση, σύμφωνα με τα spoilers.

Ωστόσο, ο θάνατος του Φίλιππου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Η Χάιδω βρίσκει τη λύση στον εκδικητικό της εφιάλτη: τον φόνο του Φίλιππου. Αυτή η απόφαση της τη φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και πόνο. Με τον θάνατό του, η ζωή της αλλάζει δραματικά και η μητέρα του Φίλιππου βρίσκεται στη θέση μιας ζωντανής νεκρής, χάνοντας τον γιο της για δεύτερη φορά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More