Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω αδειάζει τον Λυκούργο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η επιστροφή της Χάιδως από το μοναστήρι έφερε χαρές στη Βασιλική και τον Λυκούργο, ο οποίος επιτέλους ανασάνει μέσα στα χέρια της γυναίκας του. Αν και δεν επιθυμεί να την γεμίσουν ερωτήσεις σχετικά με την κατάστασή της, προσπαθεί ακούραστα να επαναφέρει την κανονικότητα στη ζωή της.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω αδειάζει τον Λυκούργο

Βήμα προς βήμα, επιστρέφει στα καθημερινά της καθήκοντα, ανεβαίνοντας και πάλι στα χωράφια αλλά και στο δημαρχείο. Παρόλα αυτά, η επιστροφή της δεν φέρνει μόνο χαρές. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Η Χάιδω δεν είναι πια η ίδια ζεστή σύντροφος που γνώρισε ο Λυκούργος. Οι δοκιμασίες που έχει βιώσει την έχουν αλλάξει βαθιά και την έχουν κάνει πιο απόμακρη.

Αυτό προκαλεί μια κρίση μεταξύ τους. Υπάρχει μια αίσθηση συντροφικότητας, αλλά οι παλιές καλές στιγμές φαίνεται να έχουν χαθεί. Αυτό προκαλεί αγανάκτηση στον Λυκούργο. Παράλληλα, η Χάιδω θα έρθει σε σύγκρουση με τον Δημοσθένη για χάρη του Παρασκευά, ενώ θα αντιμετωπίσει και τη διαθήκη του Φίλιππου που θα ανοίξει νέα κεφάλαια στην ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like