Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ένα φονικό επισκιάζει τον γάμο τους

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο είναι μια ημέρα γεμάτη χαρά και ευτυχία. Οι καλεσμένοι διασκεδάζουν και γιορτάζουν την ένωση του ζευγαριού με ποτό και χορό μετά την τελετή στο Δημαρχείο, όπου ο Ισίδωρος ευλόγησε το ζευγάρι.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ένα φονικό επισκιάζει τον γάμο τους

Όμως, η ευχάριστη έκπληξη που περιμένει όλους είναι η έλευση της Αντιγόνης από το Λονδίνο, χωρίς προειδοποίηση και με ένα μεγάλο μυστικό: βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η παρουσία της ρίχνει την Αμαλία στο παρασκήνιο, η οποία έχει άλλα σχέδια. Καθώς το πάρτι εξελίσσεται, η Αμαλία, γεμάτη οργή για τον χωρισμό της με τον Ισίδωρο και την απόφαση του να την απορρίψει, αποφασίζει να εκδικηθεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη, βγάζει ξαφνικά ένα όπλο και πυροβολεί τον Ισίδωρο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Σε μια στιγμή όλα διαλύονται. Η Αντιγόνη, που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την Αμαλία, μένει άφωνη και τρομοκρατημένη, τρέχοντας με τους άλλους προς τον πατέρα της που τραυματίστηκε σοβαρά. Η ειρωνεία της στιγμής είναι ότι ο γάμος, στην αρχή ένα σύμβολο της αγάπης και της ενότητας, καταλήγει να γίνει σκηνή μιας τραγικής πράξης μίσους και εκδίκησης. Το ποιος θα επιβιώσει και πώς θα επηρεάσει αυτό τις ζωές των εμπλεκομένων μένει να φανεί στο κλείσιμο της σεζόν για αυτή την χρονιά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like