Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Δίνει την χαριστική βολή στην Αριάδνη

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Χρήστος ανακοινώνει στην Αριάδνη, ότι πρέπει να χωρίσουν. Αντί να ζητήσει από την Αφροδίτη να χωρίσουν, παραδέχεται στην Αριάδνη ότι την αγαπάει βαθιά και καταλαβαίνει πως η Αφροδίτη είναι αυτή που τον κάνει να νιώθει πραγματικά ευτυχισμένος.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Δίνει την χαριστική βολή στην Αριάδνη

Εκφράζει την απόφασή του να τερματίσουν τη σχέση τους, αναφέροντας ότι δεν μπορεί πλέον να υπομείνει αυτήν την κατάσταση και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προδώσει καμία από τους συντρόφους του. Η Αριάδνη αντιδρά με έκπληξη και θλίψη στην απόφαση του Χρήστου. Η έννοια του χωρισμού της αφήνει ανασφάλεια, καθώς είχε εμπιστευθεί πλήρως αυτήν τη σχέση. Στην προσπάθειά του να εξηγήσει τον λόγο της απόφασής του, ο Χρήστος δηλώνει στεναχωρημένος ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Η Αριάδνη, αν και απογοητευμένη, αποδέχεται την απόφασή του, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της κατάστασης.
Μέσα σε αυτήν τη στιγμή κρίσης, η Αριάδνη αντιλαμβάνεται το βάθος της κατάστασης και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο Χρήστος. Αν και πονάει από την απώλεια της σχέσης τους, κατανοεί τη σημασία της ειλικρίνειας και της αυθεντικότητας στις σχέσεις. Μέσα από αυτήν την εμπειρία, και οι δύο αντιμετωπίζουν την αλήθεια των συναισθημάτων τους και ανακαλύπτουν τη δύναμη της ειλικρίνειας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Παρά τον πόνο του χωρισμού, και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι αυτή η εμπειρία θα τους κάνει πιο δυνατούς και πιο σοφούς για το μέλλον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like