Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213, 214, 215, 216, 217

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213, 214, 215, 216, 217 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213, 214, 215, 216, 217

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 214

Ο Δημοσθένης βάζει στην θέση του τον Κωνσταντίνο. Η Ιουλία θέλει να εξηγήσει στην Μυρτάλη γιατί δεν αναφέρθηκε το όνομά της στη βράβευση αλλά η προσπάθεια θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο Αλέξης και ο Χρήστος συμφωνούν να δουλέψει δοκιμαστικά στην ταβέρνα. Η Ευτυχία δέχεται μετά από πίεση να τις δίνει έξτρα χρήματα κάθε μήνα ο Αποστόλης για το μωρό και την επόμενη ημέρα πηγαίνουν μαζί στον γυναικολόγο. Η Μυρτάλη με τον Χρήστο βγαίνουν το βράδυ μόνοι τους και είναι φανερό πως υπάρχει αμοιβαία έλξη. Αργότερα η Μυρτάλη και πάλι ονειρεύεται με πάθος τον Αλέξη και πριν την κορύφωση ξυπνάει γελώντας. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να μη δεχτεί τη συνεργασία με τον Στάθη. Αργότερα θα συναντήσει τον Στέφανο και θα προσπαθείσει και πάλι να τον μεταπείσει να μη φύγει στην Ισπανία. Η Βασιλική με τον Φίλιππο φεύγουν διακοπές και αφήνουν το μωρό στη Χαίδω. Την επόμενη ημέρα η Χάιδω με το μωρό θα συναντηθούν τυχαία με την Αρετή… Αργότερα περίλυπη συνηδητοποιεί πως χάνει στιγμές από τη ζωή της εγγονής της. Η Εύα σε πολύ κακή κατάσταση τηλεφωνεί κλαίγοντας στον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 215

Ο Στάθης συναντά τυχαία στη ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μία συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο έχει επηρεάσει ο Φίλιππος την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα. Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίζει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Στάθης αφήνει ηχητικό μήνυμα στην Εύα που της ζητά να γυρίσει στη Μάνη και να τα ξαναβρούνε. Αποστόλης και Ευτυχία είναι συγκινημένοι μετά την επίσκεψη στον γυναικολόγο και την αποκάλυψη του φύλου του μωρού. Η Φανή προσκαλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο ξανά στην Αθήνα. Ο Αλέξης πηγαίνει στην ταβέρνα για εκπαίδευση και δουλειά, η Μαργαρίτα ανησυχεί. Αργότερα η Μυρτάλη κάνει το τραπέζι στον Χρήστο στο σπίτι της και εξομολογείται στην Μαρίνα ότι της αρέσει πολύ… Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να συνεχίσουν με τις ληστείες. Συζητάνε για τον Δημήτρη και ο Δημοσθένης αναλαμβάνει να τον “συνετίσει”… Η Ιουλία είναι απογοητευμένη, γιατί ούτε αυτό τον μήνα έμεινε έγγυος, και ο Κουράκος την παρηγορεί… Αργότερα συζητάνε για εξωσωματική…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 216

Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια του Ισίδωρου. Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργου με τον Στάθη, στην ταβέρνα, τους φέρνει για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση. Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή και γίνεται επιστάτης στον ελαιώνα, ενώ ο Δημήτρης υποβιβάζεται. Η μόρφωση της Αλκμήνης κομπλάρει τον Πότη, ο οποίος στρώνεται και πάλι στο διάβασμα για να την εντυπωσιάσει. Η μετανάστευση του Στέφανου οδηγεί την Αρετή στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της. Η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 217

Η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνουν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους ως ζευγάρι. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό του στην Ισμήνη και δείχνει με αυτόν τον τρόπο μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Στάθης, σε μια παρόρμηση της στιγμής ανεβαίνει στη μηχανή του και ξεκινά για την Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την Εύα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 218

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι, όμως, παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του. Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 218, 219, 220, 221, 222

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like