Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 205, 206, 207, 208

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 205, 206, 207, 208 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 205, 206, 207, 208

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 205

Βασιλική και Φίλιππος μεταφέρουν το μωρό στο σπίτι τους μετά το εξιτήριο. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αντιγόνη ότι συνάντησε την Φανή και το παιδί. Ο Στέφανος έχει βρει το μεταπτυχιακό που ήθελε στην Ισπανία και περιμένει απάντηση αν θα τον δεχτούν. Ο Αλέξης βλέπει τυχαία την Μυρτάλη με τον Χρήστο να περπατάνε μαζί στο δρόμο και γίνεται έξαλλος. Η Μαργαρίτα βρίσκει μπροστά στην πόρτα της ένα σακβουαγιάζ γεμάτο χρήματα και ένα σημείωμα από τον Θεοδόση. Η Μαργαρίτα σαστισμένη κρύβει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα και το σημείωμα μέσα στο σπίτι. Ο Ισίδωρος πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Φανής και της εγγονής του ως καλεσμένος, αυτή την φορά με δώρα. Εκεί περνάει όμορφες στιγμές με την μικρή, βγαίνουν φωτογραφίες μαζί και βρίσκει την ευκαιρία, κρυφά, να πάρει τον αριθμό της κοπέλας που έχει η Φανή ως υπηρεσία. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και λέει την αλήθεια στον Κουράκο για το σημείωμα και τα χρήματα. Του παραδίδει το σακβουαγιάζ κι αυτός υπόσχεται προστασία από την αστυνομία και πως θα την βοηθήσει.

Η Ισμήνη ρωτάει επίμονα τον Κωνσταντίνο για το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που συνεργάζεται. Τους χαρακτηρίζει ως κύκλωμα της νύχτας. Ο Ανέστης ζητάει επιπλέον χρήματα από τον Δημήτρη και αρπάζονται. Η Αρετή με την Βασιλική συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή θέλει να την αγκαλιάσει όμως είναι αμετανόητη για το μίσος που νοιώθει για τον Φίλιππο και η Βασιλική την βάζει γρήγορα στη θέση της. Ο Αλέξης λέει ψέματα ότι πηγαίνει στο γιατρό και κάνει βόλτες με την Μυρτάλη. Ο Κουράκος προσημειώνει τα χρήματα και τα δίνει πίσω στη Μαργαρίτα. Η αστυνομία στέλνει ειδική ομάδα να παρακολουθεί την Μαργαρίτα διακριτικά, για να είναι πλήρως προστατευμένη. Η Βασιλική με τον Φίλιππο ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον γάμο. Ο Αλέξης μαθαίνει για τα χρήματα και του μπαίνουν ιδέες. Σκέφτεται να αρπάξει τα χρήματα και να κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ο Στέφανος ανακοινώνει στην μάνα του ότι θα φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό κι η Αρετή λιποθυμάει στα χέρια του! Η Εύα καλεί τον Στάθη στο σπίτι για να συζητήσουν σοβαρά για την σχέση τους. Είναι δυσαρεστημένη αρκετά που την έχει βάλει τελευταία προτεραιότητα. Τα θέλει όλα από τον Στάθη αλλά αυτος αρνείται κι έτσι τον χωρίζει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 206

Ο Στεφανος ανακοινώνει στην μάνα του ότι θα φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό κι η Αρετή λιποθυμάει στα χέρια του! Η Εύα καλεί τον Στάθη στο σπίτι για να συζητήσουν σοβαρά για την σχέση τους. Είναι δυσαρεστημένη αρκετά που την έχει βάλει τελευταία προτεραιότητα. Ο Στάθης είναι εκνευρισμένος και θυμωμένος μετά τον χωρισμό. Η Εύα είναι συναισθηματικά χάλια και αυτή. Θέλει να αφήσει στο πόδι της τον αδερφό της και να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα. Ο Ισίδωρος θέλει να μιλήσει στη Μαρίνα κρυφά από τον Μάνο. Της λέει πως έχει αναθεωρήσει απέναντί της αλλά θα πρέπει, αν θέλει τον Μάνο, να αναθεωρήσει κι αυτή τις απόψεις της για την τεκνοποιία; Αργότερα η Μαρίνα τα βάζει με τον Μάνο και τον κατηγορεί πως συνεννοήθηκε με τον πατέρα του για να την στριμώξουν συναισθηματικά. Η Αρετή προσπαθεί να συνέλθει μετά την αποκάλυψη του Στέφανου ότι θα φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό. Αργότερα θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη. Την ώρα που η Μαργαρίτα κοιμάται ο Αλέξης κλέβει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα. Τα μεταφέρει αλλού, κρατάει λίγα για τις ανάγκες του και θάβει τα περισσότερα μέσα σε ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί. Η Βασιλική σκέφτεται να ξεκινήσει νέες σπουδές στην εγκληματολογία και παίρνει πληροφορίες από τον Κουράκο. Ο Φίλιππος προτείνει στον Ισίδωρο να γίνει κουμπάρος στο γάμο τους με την Βασιλική, που ήδη διαλέγει νυφικό με τη βοήθεια της Μαρίνας. Η Αρετή βρίσκει τον Στάθη και τον παρακαλάει να μεταπείσει τον Στέφανο για την απόφασή του να φύγει. Ο Πότης δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό του για την Αλκμήνη και ένας νέος έρωτας φαίνεται να γεννιέται, προς το παρών μονόπλευρος. Ο Ισίδωρος δείχνει την φωτογραφία της μικρής στην Αντιγόνη παρά τις αρχικές του ενστάσεις. Η Αντιγόνη κοιτάει με ένταση την φωτογραφία. Βουρκώνει, βάζει τα κλάματα με λυγμούς και χώνεται στην αγκαλιά του. Ο Ανέστης με την Μαρίνα και την Μυρτάλη συναντιούνται τυχαία και αφού βρίσουν ο ένας τον άλλον, ο Ανέστης την πιάνει από τον λαιμό αλλά αυτή τον χτυπάει δυνατά και ξεφεύγει. Ο Αλέξης παρακολουθεί από μακριά και ακολουθεί τις κοπέλες που κρύβονται στο εργαστήριο. Παραμονεύει και όταν η Μυρτάλη πάει να φύγει την αρπάζει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 207

Ο Πότης κοκαλώνει όταν βλέπει τη Μυρτάλη να μιλάει έντονα στον Αλέξη και να χειρονομεί; Ο Αλέξης προσπαθεί να την πείσει να του δώσει μια ευκαιρία αλλά η Μυρτάλη φεύγει έξαλλη. Αργότερα ο Πότης μεταφέρει τα νέα στο καφενείο; Χάιδω, Βασιλική και Φίλιππος συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την γαμοβάπτιση. Η Αρετή επισκέπτεται τον Ιάκωβο και τα βάζει μαζί του όχι μόνο γιατί δίνει δουλειά στον Στέφανο στην Ισπανία αλλά και γιατί σπίτωσε τον Στάθη. Η Αντιγόνη είναι πολύ στεναχωρημένη από την ώρα που είδε την φωτογραφία με την κόρη της. Την σκέφτεται συνεχώς. Η Μαργαρίτα καταλαβαίνει πως το σακβουαγιάζ με τα χρήματα λείπει και υποψιάζεται τον Αλέξη, εκείνος όμως δεν το παραδέχεται και φεύγει έξαλλος. Αργότερα 2 άντρες με φουλ φέις μάσκες την απειλούν με πιστόλι για να τους δώσει τα χρήματα. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Κουράκο αλλά την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Ανέστης παρενοχλεί την Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Την επόμενη ημέρα ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο πως πήρε το σακβουαγιάζ με τα χρήματα και το έκρυψε. Ο Στέφανος ζητάει συγκινημένος συγνώμη και τα βρίσκει οριστικά με τον Στάθη

Η Μυρτάλη μιλά με πάρα πολύ σκληρό τρόπο στον Αλέξη, ενώ ο Πότης παρακολουθεί όλο το σκηνικό από απόσταση και αμέσως του μπαίνουν ιδέες. Η Αρετή κατηγορεί τον Ιάκωβο ότι της διέλυσε την οικογένεια και οι δυο τους έρχονται σε ρήξη. Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και η Μαρίνα αγχώνεται όλο και περισσότερο για το αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι και αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη. Ο Ανέστης, μεθυσμένος εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας, με επιθετικές διαθέσεις. Δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη και τους απειλούν με όπλα αναζητώντας τα χρήματα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 208

Ο Αλέξης παραδίδει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα στον Κουράκο και αυτός τα επιστρέφει στην Μαργαρίτα η οποία τα κρύβει ξανά. Η αστυνομία ετοιμάζεται και είναι σε επιφυλακή. Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Ισίδωρο πως έχει διαλυθεί ψυχολογικά από την ώρα που είδε την φωτογραφία και ζητάει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της μικρής. Η Βασιλική και ο Φίλιππος ξεκινάνε να ειδοποιούν γνωστούς και φίλους για τη γαμοβάπτιση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της δίκης αλλά ο Ιάκωβος τους καθησυχάζει. Η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη έρχεται στη Μάνη και τα λέει με την Αρετή… Ο Αποστόλης επισκέπτεται την Ευτυχία και κάνει ακόμη μια προσπάθεια να την μεταπείσει… Αργότερα ο Άρης θα μάθει για την σχέση που είχαν μεταξύ τους. Οι δύο άντρες με τις φουλφέις μάσκες και τα πιστόλια επιστρέφουν στο σπίτι της Μαργαρίτας, ακινητοποιούν τον Αλέξη, παίρνουν το σακβουαγιάζ και φεύγουν. Η Μαργαρίτα αμέσως ειδοποιεί τον Κουράκο και η επιχείρηση της αστυνομίας αρχίζει…Η Εύα βλέπει στεναχωρημένη από μακριά τον Στάθη και βουρκώνει. Αργότερα ο Στάθης θα την επισκεφτεί στο σπίτι της. Η Βασιλική πηγαίνει στον ελαιώνα για να βρει τον Στέφανο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209, 210, 211, 212

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More