Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ξεμπροστιάζει την Κούλα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα φέρουν ανατροπές, καθώς η Κούλα βρίσκεται παγιδευμένη σαν ποντίκι στη Φάκα. Παράλληλα, ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο για την επανέναρξη της σκοποβολής από τον Πότη και την Άννα, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ξεμπροστιάζει την Κούλα

Η Χάιδω, προσφέροντας τα ρούχα του Φίλιππου σε άπορους, ξανα ζει το δράμα της. Ο Μάνος παλεύει να ξεφύγει από τις αμφεταμίνες, ενώ η Μαρίνα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Παράλληλα, ο Άγγελος πιέζει την Κούλα και αφήνει πίσω του τα θέλω του. Σύντομα, γνωρίζει την Αφροδίτη, ερωτεύεται και επιδιώκει να την κατακτήσει. Η Αμαλία ανακαλύπτει από την Ιουλία ότι έχει γεννήσει, θέτοντας σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Ισίδωρο, ο οποίος επιστρέφει από το Λονδίνο εξαιτίας της πληροφορίας αυτής.

Ο Άγγελος μαθαίνει πληροφορίες για την Κούλα απο τον Πότη και συνειδητοποιεί τα ψέματα που του είχε πει η Κούλα σχετικά με τους συγγενείς της, ενώ αυτή ανακαλύπτει ότι ο άντρας που είναι ερωτευμένη δεν είναι ο γιος του μανάβη. Σύντομα ο Άγγελος θα ξεμπροστιάσει την Κούλα για τα ψέματα της και θα την φέρει αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like