Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τούρκος ο Ισίδωρος – Ο Λόγος;

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα αναστατώσουν το κοινό, καθώς η Δήμητρα αποχαιρετά τους πάντες με δάκρυα στα μάτια. Παράλληλα, Ο Ισίδωρος, επιδιώκοντας να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την ένταση μεταξύ της Αμαλίας και της Αθηνάς, απευθύνεται και στην Άννα.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τούρκος ο Ισίδωρος – Ο Λόγος;

Αυτή αποκαλύπτει ότι η Αμαλία όχι μόνο βοηθάει στο μάζεμα της ελιάς, αλλά τους κέρασε και εξαιρετικούς μεζέδες. Έχοντας συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία, ο Ισίδωρος εκρήγνυται προς στην Αμαλία, κατηγορώντας την για την υπερβολική προσφορά των γκουρμέ μεζέδων στους εργάτες. «Έχεις παραφρονήσει; Πήγες στους εργάτες καπνιστό σολωμό, προσούτο και ροκφόρ; Τι σκεφτόσουν;», την ρωτά κι εκείνη ισχυρίζεται ότι απλά ήθελε να τους ευχαριστήσει.

«Να τους θαμπώσεις, εννοείς!! Σκέφτηκες ότι είναι φτωχοί άνθρωποι, μεροκαματιάρηδες κι αυτά δεν τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους! Σκέφτηκες ότι δεν έχουν τα χρήματα να γεμίζουν το ψυγείο τους με τέτοια;;», Αν και η Αμαλία υπερασπίζεται τις ενέργειές της ως έκφραση ευγνωμοσύνης, ο Ισίδωρος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την πράξη αυτή. Παράλληλα, η Δήμητρα αποχαιρετά την Ασπασία, εκφράζοντας την αγάπη της για τον γιο της. Όμως, ο Δημοσθένης, έχοντας μάθει για τον πατέρα της Ειρήνης, την αποχαιρετά βιαστικά, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

Αφού παίρνει τα απαραίτητα, αποχωρεί άμεσα. Στο δρόμο του, συναντά τον Παρασκευά, ο οποίος επικοινωνεί άμεσα με τον Φίλιππο, περιγράφοντας την έκρηξη του Δημοσθένη. Η ανακάλυψη αυτή ανατρέπει την ηρεμία τους, καθώς η Ειρήνη φαίνεται να αποκαλύπτει σταδιακά την αλήθεια. Οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν έντονη αναταραχή στο πλοκή της σειράς, αφήνοντας το κοινό σε αναμονή για τα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like