Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το βιβλίο της Μαρίας ανάβει φωτιές

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η κυκλοφορία του βιβλίου της Μαρίας αποτελεί αφετηρία για έντονες ανησυχίες μεταξύ των κατοίκων της Μάνης. Παρά τις προσπάθειες του Ισίδωρου και της Αθηνάς να την εμποδίσουν, το βιβλίο κυκλοφορεί αναμένοντας να προκαλέσει αντιδράσεις στους πρωταγωνιστές της περιοχής.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το βιβλίο της Μαρίας ανάβει φωτιές

Με τίτλο “Κανένα Δίλημμα” και υπότιτλο “5.400 μέρες”, το βιβλίο φτάνει στα χέρια του Λυκούργου, ο οποίος αφοσιώνεται στο διάβασμα με περιέργεια να ανακαλύψει τα γραφόμενα της Μαρίας. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία καθυστερεί τις εργάτριες στο ελαιοτριβείο, επισκιάζοντας την προσπάθειά τους για να βοηθήσει. Αυτή η καθυστέρηση παρατηρείται από τον Αποστόλη, ο οποίος της κάνει παρατήρηση μαζί με την Αθηνά, που βρίσκεται επίσης στο χώρο.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Αμαλία αποκαλύπτει στην Αθηνά πως έμαθε από τον Ισίδωρο για τον προτεινόμενο γάμο της με τον Τζον. Η Αθηνά, ωστόσο, αντιδρά αποκαλύπτοντας ότι η Αμαλία δεν θα είναι καλεσμένη στον γάμο. Αυτή η ανατροπή προκαλεί εκνευρισμό στην Αμαλία, η οποία αποχωρεί από τη συνομιλία βράζοντας στο ζουμί της. Πώς θα αντιδράσουν οι κάτοικοι της Μάνης στο νέο βιβλίο της Μαρίας και ποιες είναι οι αντιδράσεις που αναμένονται; Τι μυστικά κρύβει τελικά το βιβλίο της Μαρίας;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like