Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στάθης – Δημοσθένης σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς  επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Δημοσθένης εξοργίζεται και επιτίθεται στον Στάθη, προκαλώντας νέα κόντρα αναμεσά τους. Η Αριάδνη, ψυχολογικά ταλαιπωρημένη από τον καυγά με τον Χρήστο, αντιμετωπίζει δυσκολίες, ενώ ο Χρήστος και η Αφροδίτη επανασυνδέονται.

Η Γη Της Ελιάς  επεισόδια – Στάθης – Δημοσθένης σκοτώνονται

Ο Στάθης ενημερώνεται για τα γεγονότα και προτρέπει την Αριάδνη να φύγει από την ταβέρνα, αλλά εκείνη αρνείται να ακολουθήσει τη συμβουλή του. Ταυτόχρονα, ο Κωνσταντίνος ειδοποιεί την Χάιδω και τη Βασιλική ότι πρέπει να ανοίξει η διαθήκη του Φίλιππου, δημιουργώντας ανησυχία. Η Χάιδω και ο Λυκούργος ανησυχούν βαθιά για τα γεγονότα, ενώ ο Δημοσθένης επιτίθεται άγρια στον Στάθη, ζητώντας του να μην επεμβαίνει στα οικογενειακά τους θέματα με την Ειρήνη και τον Παρασκευά.

Η Ασπασία προσπαθεί να ηρεμήσει τον Δημοσθένη και να τον κατευνάσει, ενώ τον παροτρύνει να δει την κατάσταση με πιο αντικειμενικό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του Παρασκευά για τον γάμο. Παράλληλα, η Ειρήνη ζητά από τον πατέρα της να επιταχύνει την αναζήτηση του μωρού της Ξένιας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και τριβές στην οικογένεια Καπερνάρου. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Δημοσθένη μετά την έντονη επίθεσή του στον Στάθη; Ποια θα είναι η αντίδραση της Ασπασίας στην εξέλιξη των γεγονότων;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like