Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Προδίδει την Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Για μια ακόμη φορά, ο Πότης θα κάνει το θαύμα του και θα φέρει στην Χάιδω προβλήματα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Χάιδω, αποφασισμένη να αφοσιωθεί στον Θεό και να εξομολογηθεί, ειδοποιεί τον Λυκούργο πως δεν θα επιστρέψει μέχρι να νιώσει έτοιμη. Αυτή η απόφαση συναρπάζει και συγχρόνως σοκάρει τους κατοίκους.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Προδίδει την Χάιδω

Η απώλεια του Φίλιππου συγκλονίζει την οικογένεια. Η Βασιλική αρνείται να σηκωθεί γεμάτη πόνο και θλίψη, αρνούμενη ακόμη και να αγκαλιάσει την κόρη της. Ο Στάθης και η Αριάδνη αγωνίζονται να την στηρίξουν, παρά την αντίστασή της. Η είδηση για τον εγκλεισμό της Χάιδως σε μοναστήρι σοκάρει τη Μάνη. Ο Λυκούργος προσπαθεί να μάθει περισσότερα, αλλά αντιμετωπίζει αδυναμία στο να βρεί την τοποθεσία της. Εν τω μεταξύ, ο Πότης αποκαλύπτει την τοποθεσία της Χάιδω στον Λυκούργο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.

Καθώς ο χρόνος περνά, η Χάιδω και η Βασιλική συνεχίζουν να πονάνε, αφήνοντας την επιχείρηση και τους ελαιώνες να ερημώνουν. Η Βασιλική, όμως, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της οικογένειας προτού όλα χαθούν. Έτσι, αποφασίζει να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση πριν να είναι πολύ αργά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like