Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Πέφτει θύμα εκβιασμού

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – H Αρετή είναι αποφασισμένη να κάψει τον φούρνο του Τάσου και προμηθεύεται βενζίνη. Η Ασπασία τής χαλάει τα σχέδια, αλλά λίγες ώρες αργότερα μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό, καθώς καίγεται το κατάστημα του Τάσου και ο ίδιος ζωντανός.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Πέφτει θύμα εκβιασμού

Η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρετή ως κυρία ύποπτο και τελικά δεν καταφέρνει να γλιτώσει την φυλακή.
Στο κελί, η Αρετή βιώνει εφιαλτικές στιγμές μετά τις κατηγορίες για τον φόνο του Τάσου. Απελπισμένη, φωνάζει την αθωότητά της. Η φυλάκισή της φέρνει φρίκη. Η συγκρατούμενη της, Κούλα, παρουσιάζεται αρχικά ως φύλακας ‘άγγελος της, αλλά όσο οι μέρες περνούν αποδεικνύεται ότι καταφέρνει να εξαπατήσει την Αρετή.

Απαιτεί χρήματα και εμπλέκει την ξαδέλφη της Αρετής, Ασπασία, στο παιχνίδι. Η Βασιλική, ένας ράκος με ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, αδιαφορεί για τη μοίρα της. Ο Φίλιππος παραμένει αδρανής. Ο Λυκούργος, ως δικηγόρος της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει, προτείνοντας ταχεία αποφυλάκιση. Θα καταφέρει η Αρετή να αποδείξει την αθωότητά της; Πως καταφέρει να ανακαλύψει τις αλήθειες πίσω από τις προδοσίες και τις σκοτεινές συνωμοσίες; Ποιος είναι ο ρόλος του Λυκούργου σε αυτό το σχέδιο; Θα βρει η Αρετή τη δικαιοσύνη ή θα παραμείνει παγιδευμένη στον εφιάλτη του κελιού;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

You might also like