Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίρνει το αίμα της πίσω

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ασπασία βιώνει μία δικαίωση, καθώς η ζωή της υφίσταται σημαντικές ανατροπές. Η Κούλα και ο Δημοσθένης συνεργάζονται στενά, επιχειρώντας να επαναφέρουν την Ασπασία στην αγκαλιά του Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίρνει το αίμα της πίσω

Μια σημαντική προσθήκη σε αυτό το σχέδιο είναι η εμφάνιση της Ελένης, μιας δικηγόρου από την Καλαμάτα. Ο Δημοσθένης παρουσιάζει στην Ειρήνη την νέα του σύντροφο, δίνοντας την εντύπωση μιας νέας (αν και ψεύτικης) σχέσης. Αυτό προκαλεί ανησυχία στην Ειρήνη, η οποία βιάζεται να ειδοποιήσει τη μητέρα της. Παρά την αντίδρασή της, η Ασπασία δείχνει αδιαφορία. Ο Δημοσθένης προχωράει στο σχέδιο του, ανακοινώνοντας στην Ειρήνη ότι η νέα του σύντροφος θα μετακομίσει στο σπίτι τους. Ταυτόχρονα, η δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ των πρώην συζύγων πλησιάζει.

Στη δικαστική αίθουσα, η Ασπασία καταφέρνει να αποσπάσει το ένα τρίτο της περιουσίας του πρώην συζύγου της σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αυτή η νίκη αποτελεί όχι μόνο μια ηθική ικανοποίηση για εκείνη, αλλά και μια ευκαιρία να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Η αντίδραση του Δημοσθένη στην εξέλιξη αυτή είναι έντονη, αλλά η Ειρήνη παίζει καθοριστικό ρόλο στην επανασύνδεση των γονιών της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like