Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε στον 4ο κύκλο

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς θα φέρει αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τη Μάνη. Τα νέα επεισόδια, που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, θα δείξουν τη διάλυση της σχέσης μεταξύ της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου λόγω της νέας γραμματέα, Σοφίας. Η Ισμήνη, πεπεισμένη για ένα ερωτικό δεσμό ανάμεσά τους, αποφασίζει να πάρει διαζύγιο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε στον 4ο κύκλο

Η νέα σεζόν θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη, παρά τη δυσκολία με το αρρωστο παιδί της. Εκεί, θα παντρευτεί τον Στάθη και θα ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη προκλήσεις και ανατροπές. Παράλληλα, ο Ισίδωρος θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει προκλήσεις με την Αμαλία, ενώ η Αρετή θα εισέλθει στον κόσμο της τηλεόρασης με τη δική της εκπομπή. Παράλληλα, ο Δημοσθένης και η Ασπασία θα διατηρούν καλές σχέσεις με τον Παρασκευά, αλλά ο Δημοσθένης θα βρεθεί στο στόχαστρο του Κουράκου.

Η κατάρρευση του Δημοσθένη φαίνεται αναπόφευκτη, ωστόσο η μεγάλη αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τη Μάνη αναμένεται να έρθει καθυστερημένα. Στην τέταρτη σεζόν του σίριαλ, θα γίνουμε μάρτυρες στην ανάπτυξη πολλών νέων ερωτικών σχέσεων και ειδυλλίων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like