Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Στάθης χαροπαλεύει

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Στάθης συγκρούεται με το αυτοκίνητό του, και τραυματίζεται σοβαρά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Στάθης χαροπαλεύει

Αρχικά, η Ιουλία, παρασύρεται από τον επικείμενο γάμο της Αθηνάς και του Τζον, αποκαλύπτει την επιθυμία της για θρησκευτικό γάμο, στον οποίον ο Στάθης ανταποκρίνεται θετικά, καθώς συμφωνούν να εξετάσουν την ιδέα. Παράλληλα, ένα απροσδόκητο πρόβλημα υγείας του μωρού της Ιουλίας την αναγκάζει να αναθεωρήσει την απόφασή της να επιστρέψει στη Μάνη για τον γάμο. “Λέω να μην έρθω στο γάμο τελικά. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται το μωρό” λέει ίδια αλλά ο Στάθης δείχνει να μην πείθεται. “Ιουλία λέγε τι συμβαίνει.

Εσύ είσαι πολύ ψύχραιμη με αυτά και ήσουν ενθουσιασμένη που θα ερχόσουν στη Μάνη” της τονίζει και εκείνη ξέροντας πως δεν θα βγάλει άκρη του λέει πως το μωρό αρρώστησε. “Καλά Ιουλία θέλεις να με τρελάνεις και δε μου το λες από την αρχή; Φεύγω τώρα να έρθω Αθήνα” της λέει κι εκείνη του απαντάει “γι’ αυτό δε στο είπα. Να κάτσεις εκεί που είσαι. Δεν μπορείς να λείπεις από το γάμο της Αθηνάς και του Τζον“. Εκείνος όμως οδηγεί σαν τρελός για να φτάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην Ιουλία, αλλά τελικά μπλέκεται σε ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματίζεται σοβαρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like