Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Με μισό εκατομμύριο θα πάρεις αυτό που θέλεις

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Στάθης φέρνει ξανά το θέμα του γάμου στο προσκήνιο, λέγοντας στην Ιουλία: «Ιουλία, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παντρευτούμε». Αυτή τη φορά, εκείνη δεν αντιδρά αρνητικά: «Ναι, έτσι νομίζω κι εγώ», του απαντάει.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Με μισό εκατομμύριο θα πάρεις αυτό που θέλεις

Η Ιουλία και ο Στάθης ενημερώνουν τον Ισίδωρο: «Τον Σεπτέμβριο παντρευόμαστε. Βρες ημερομηνία γιατί θα μας παντρέψεις εσύ στο Δημαρχείο», του λένε. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς, έντρομος και αποφασισμένος, ετοιμάζεται να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τη Μάνη αν ο Δημοσθένης τον υποχρεώσει να μείνει «σώγαμπρος» στο σπίτι του. Παράλληλα, η Κούλα και η Αρετή ετοιμάζουν τα χρήματα που θα δώσουν στον παππού. Ωστόσο, η Κούλα δεν μπορεί να φανταστεί τι την περιμένει, καθώς εκείνος είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του.

Ο Ισίδωρος επιστρέφει από την Αθήνα στην Αρεόπολη και ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα και τον Μάνο: «Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν με ειδοποιήσατε ότι η Ιουλία γεννούσε; Με ποιο δικαίωμα μου στερήσατε τη χαρά να είμαι δίπλα της;», τους λέει. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν ο Ισίδωρος, νιώθοντας την αδικία που του έγινε, επιμένει να βρει απαντήσεις. Εν τω μεταξύ, ο Παρασκευάς ανησυχεί για το μέλλον του, ενώ η Κούλα προετοιμάζεται για μια αναπάντεχη εκδίκηση που σχεδιάζει ο παππούς.

Ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν να προετοιμάζουν τον γάμο τους, επιδιώκοντας να φέρουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Ταυτόχρονα, ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει ένα ακόμα πρόβλημα. Λαμβάνει ένα μήνυμα από την εξαφανισμένη Ξένια: «Αν θέλεις πίσω το μωρό, θέλω να μου δώσεις 500.000 ευρώ», του γράφει. Ο Δημοσθένης μόλις διαβάζει το μήνυμα, τρελαίνεται. Δεν ξέρει αν πρέπει να την πιστέψει ή αν είναι μια ακόμα παγίδα για να του αποσπάσουν χρήματα. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και η Ασπασία θέλουν αυτό το παιδί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like