Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Καρέ καρέ η δολοφονία του Βαφέα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Συναρπαστικές εξελίξεις συμβαίνουν στη σειρά καθώς οι Κουράκος και Βαγιάκος τελειώνουν τον Βαφέα, γνωρίζοντας ότι είναι υπεύθυνος για την άγρια δολοφονία του Φίλιππου. Ο αστυνομικός, αφού τον ανακρίνει, εκδίδει ένταλμα σύλληψης με εντολή: “Πάρτε τον, βάλτε του χειροπέδες και φέρτε τον εδώ, τώρα!”.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Καρέ καρέ η δολοφονία του Βαφέα

Έτσι, οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Βαφέα και τον συνεργό του, τον Παρά, μεταφέροντάς τους στο αστυνομικό τμήμα. Ο Παράς, υποκύπτοντας, ομολογεί στον Κουράκο τη μέθοδο με την οποία δολοφόνησαν τον Φίλιππο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, ο Βαφέας προσπαθεί να αρπάξει το όπλο του Στράτου, αλλά οι Βαγιάκος και Κουράκος τον προλαβαίνουν και τον πυροβολούν, σκοτώνοντάς τον, όπως αναμένεται να παρουσιαστεί στη συνέχεια της σειράς.

Η είδηση του θανάτου του Βαφέα προσφέρει κάποια παρηγοριά στον Λυκούργο, ο οποίος αισθάνεται ότι επιτέλους ήρθε η δικαιοσύνη, αν και η Χάιδω δεν μπορεί να νιώσει το ίδιο, καθώς εξακολουθεί να νιώθει συνυπεύθυνη για τον θάνατο του γιου της. Βυθισμένη στην αμφιβολία και την ενοχή, αντιμετωπίζει το βάρος της ευθύνης για τον χαμό του γιου της και έτσι παίρνει μια απόφαση που θα την φέρει πιο κοντά στην λύτρωση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like