Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Κάνει φύλλο και φτερό την ζωή του Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Κουράκος υποψιάζεται τον Δημοσθένη για τα εγκλήματά του καθώς η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μια νέα δολοφονία στο δάσος τον φέρνει στο στόχαστρο του Κουράκου.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Κάνει φύλλο και φτερό την ζωή του Δημοσθένη

Αφού λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, αυτός και οι άντρες του βρίσκουν δείγματα εγκλήματος στην τοποθεσία του εγκλήματος. Παράλληλα, ο Δημοσθένης, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, έρχεται σε επαφή την Ξένια για να πάρει πίσω το μωρό, κάτι που επιθυμεί και η Ασπασία με την τελευταία να ζητά 500.000 ευρώ για να του το επιστρέψει. Αντιμετωπίζοντας αυτήν την πρόκληση, ο Δημοσθένης ταράσσεται, ενώ μια συνάντησή του με τον Βαγιάκο στο δάσος προκαλεί νέες υποψίες για τον φόνο που έγινε εκεί.

Ο Πότης, παρατηρώντας τους, τηλεφωνεί στην αστυνομία και τον δίνει στεγνά. Γνωρίζοντας τις παρανομίες του Δημοσθένη από το παρελθόν και τα λεγόμενα της Δήμητρας, ο Κουράκος τον καλεί στο τμήμα. Ο Δημοσθένης φοβούμενος ότι θα αποκαλυφθούν τα εγκλήματά του προσπαθεί να γλιτώσει. Έτσι θα δούμε τον Κουράκο να γράφει το τέλος του Δημοσθένη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like