Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Ξένια εκβιάζει τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Ξένια επανεμφανίζεται στη ζωή του Δημοσθένη, απαιτώντας χρήματα για να επιστρέψει το μωρό τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ. Η Ασπασία, επηρεασμένη από τις πεποιθήσεις της Κούλας για μετενσάρκωση, παροτρύνει τον Δημοσθένη να εντοπίσει την Ξένια και το παιδί, ο τελευταίος ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Ξένια εκβιάζει τον Δημοσθένη

«Δημοσθένη, μπορεί αυτό το μωρό να είναι η μετενσάρκωση του Κίμωνά μας. Θέλω να το ψάξεις παντού και να το βρεις και όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή», είναι τα λόγια της. Εκείνος αποδέχεται την πρόταση της και αναλάμβάνει την αναζήτηση και την ανάκτηση του μωρού με σκοπό μια νέα αρχή για όλους. Στη συνέχεια, όπως θα δούμε, λαμβάνει ένα μήνυμα από την Ξένια μέσω κινητού τηλεφώνου, ζητώντας μια ασυνήθιστα υψηλή χρηματική ανταμοιβή, το ποσό των 500.000 ευρώ, για να επιστρέψει το παιδί.

Αναμένεται να διαπιστωθεί εάν αυτή η απαίτηση αποτελεί άλλο ένα σκοτεινό σχέδιο της Ξένιας ή εάν αυτή τη φορά προτίθεται πράγματι να εκπληρώσει τη συμφωνία, παίρνοντας τα χρήματα αν θα εξαφανίσθεί από τη ζωή του Δημοσθένη μια και καλή. Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να αποκαλύψουν το αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης κατάστασης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like