Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Βασιλική παρατάει το παιδί της

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βασιλική και Χάιδω δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί έτσι ξαφνικά στην ζωή τους. Ο πόνος τους είναι τόσος που ακόμα και το μωρό δεν μπορούν να φροντίσουν. Η Ισμήνη αναλαμβάνει να κρατάει το μωρό της Βασιλικής, καθώς εκείνη δεν μπορεί να ασχοληθεί με τίποτα μετά τον θάνατο του Φίλιππου.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Βασιλική παρατάει το παιδί της

Η θλίψη είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να φροντίσει ούτε τον εαυτό της. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Στάθης, η Αριάδνη και η Ισμήνη, που προσπαθούν να είναι δίπλα της και να της προσφέρουν υποστήριξη. Κάποια στιγμή, η Ισμήνη φτάνει στο σπίτι και της αναφέρει: “Το μωρό κλαίει, σας ζητάει. Δεν είναι βάρος προς θεού. Μπορώ να την κρατήσω και για περισσότερο καιρό, αλλά κλαίει…” Η Βασιλική απαντά: “Θα περάσει. Σε παρακαλώ, δεν είμαι σε θέση…” και η Χάιδω προσθέτει ότι ούτε εκείνη μπορεί.

Ο Στάθης και ο Λυκούργος προσπαθούν να τις καταλάβουν, αλλά δεν επιτυγχάνουν να τις καταπραΰνουν, καθώς είναι ακόμα νωρίς και οι ίδιες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα, ότι ο Φίλιππος δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά τους. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης προτείνει να πάρει εκείνος την κόρη της Βασιλικής και λέει στην Ισμήνη: “Αν σε δυσκολεύει η μικρή, μπορώ να την πάρω εγώ στο σπίτι.” Αλλά εκείνη του απαντά ότι δεν είναι βάρος το παιδί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like