Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Χρυσούλα ρίχνει λάδι στη φωτιά – Τούρμπο Η Αρετή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αρετή βιώνει στιγμές πανικού στην Μάνη, καθώς η σχέση της με τον Τάσο φαίνεται να καταρρέει. Η Χρυσούλα, παρατηρώντας το χάος, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να προκαλέσει ακόμη περισσότερη αναστάτωση.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Χρυσούλα ρίχνει λάδι στη φωτιά – Τούρμπο Η Αρετή

Ο Τάσος, αντί να αντιμετωπίσει ανοιχτά τα προβλήματά του με την Αρετή, επιλέγει να την απομακρύνει, ανακοινώνοντας την επιθυμία του για χωρισμό. Η Αρετή, σοκαρισμένη και αναίσθητη στην επικείμενη προδοσία, προσπαθεί να κατανοήσει το αναπόφευκτο. Όμως, ο εφιάλτης της δεν τελειώνει εδώ. Ο Τάσος, χωρίζοντας με την Αρετή, βρίσκει αγάπη στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, κάτι που εξαπλώνεται σαν φωτιά στο χωριό. Η Χρυσούλα, πάντα έτοιμη να προκαλέσει αντιδράσεις, αποκαλύπτει τα νέα στην Αρετή, η οποία αντιδρά με έντονη οργή και αναστάτωση.

Η Χρυσούλα, σαν πραγματική προκλητική δύναμη, ενημερώνει την Αρετή ότι ο Στάθης και η Ιουλία ετοιμάζονται για ερωτική εξόρμηση στην Αθήνα. Η αντίδραση της Αρετής είναι έντονη, χάνει τον έλεγχο και αρχίζει να ουρλιάζει. Η Χρυσούλα επιτυγχάνει τον στόχο της, κάνοντας την Αρετή να ξεσπάσει.

Η Αρετή, παραμένοντας εκτός ελέγχου, αποφασίζει να απαντήσει με έναν περίεργο τρόπο. Πετάει αυγά στον φούρνο του Τάσου, δημιουργώντας ένα ακόμη χάος, με αποτέλεσμα να πληρώνει εκείνος την τιμή για τις ατυχίες του. Έτσι, η γη της ελιάς μετατρέπεται σε ένα θέατρο τρελής κωμωδίας, όπου ο πόνος της Αρετής συναντά την προκλητική καχυποψία της Χρυσούλας, δημιουργώντας ένα αναπόδραστο θέαμα για τους κατοίκους της Αρεόπολης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More