Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Αριάδνη εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Αριάδνη βρίσκεται στην κορύφωση της αγωνίας στη σειρά. Έχοντας αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση της με τον Χρήστο στον Στάθη, αποφασίζει να αποχωρήσει από το σπίτι. Ο Στάθης πλέον είναι αναπόφευκτο να την ανακαλύψει με τον Χρήστο, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Αριάδνη εξαφανίζεται

Όταν επιστρέψει, θα έχει μια σοβαρή συζήτηση με την Αριάδνη, αλλά ο καυγάς θα είναι αναπόφευκτος. Αυτή αρνείται να χωρίσει με τον Χρήστο, αποφασισμένη να ακολουθήσει τον δρόμο της. Με την αντίδραση της Αριάδνης, η κατάσταση επιδεινώνεται. Αντί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η απόρριψη του Στάθη γίνεται σαφής όταν εκείνος αποφασίζει να συμβουλευτεί τον φίλο του, Λυκούργο.

Το μέλλον της Αριάδνης είναι αβέβαιο. Ο Χρήστος υπόσχεται να μιλήσει στην Αφροδίτη για να τερματίσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, η Αριάδνη, αποφασισμένη να ακολουθήσει τον δρόμο της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αναζητά λύσεις μακριά από το σπίτι που κάποτε έζησε όμορφες στιγμές με την οικογένεια της. Έτσι, καταφεύγει σε ενα ξενώνα και απομακρύνεται απο όλους χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More