Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Για την Ιουλία και τον Κουράκο μαθαίνει ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Οι εξελίξεις τρέχουν και οι σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλάζουν σημαντικά. Όσο ο Στάθης έρχεται κοντά με την Αρετή, τόσο ο αστυνόμος Κουράκος πολιορκεί την Ιουλία, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Για την Ιουλία και τον Κουράκο μαθαίνει ο Στάθης

Η γιορτή μιας επετείου, θα βάλει σε σκέψεις την πρωταγωνίστρια. Η Ιουλία θα νιώσει πολύ άσχημα που ο αγαπημένος της φέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα. Κουράζεται και δεν αντέχει άλλο να είναι το τρίτο πρόσωπο.

Ξεσπάει και ζητάει από τον Στάθη λίγο χρόνο. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος Κουράκος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ιουλία και της ζητάει να βγουν οι δυο τους μία βόλτα, να συζητήσουν. Η κατάσταση περιπλέκεται…

Η πρώτη μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι γεγονός! Ο Στάθης σύντομα θα μάθει πως ο αστυνόμος Κουράκος βγαίνει με την Ιουλία και θα γίνει έξω φρενών, στην γη της ελιάς.

Αμέσως, θα θορυβηθεί. Πώς είναι δυνατόν η Ιουλία του να τον άφησε για άλλον; Θα στεναχωρηθεί και θα θυμώσει. Θα προσπαθήσει να ζητήσει τον λόγο, όμως μέσα του γνωρίζει πως αυτό είναι άσκοπο.

Όταν ο ίδιος γιορτάζει επέτειο γάμου με τη γυναίκα του, δε μπορεί να επιβάλλεται στην Ιουλία. Στο μεταξύ, η πρωταγωνίστρια νιώθει ιδιαίτερα γοητευμένη από το ερωτικό κάλεσμα του Κουράκου.

Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή. Ο Στάθης βρίσκεται απέναντι και παρακολουθεί την καταστροφή να έρχεται. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία νιώθει κουρασμένη από τα τελευταία γεγονότα. Θα επιλέξει τον αστυνόμο Κουράκο, ή θα συνεχίσει να παλεύει για τον μεγάλο της έρωτα;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like