Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Φεύγει και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Δήμητρα αποφασίζει οριστικά να εγκαταλείψει τη Μάνη, δίνοντας έτσι τέλος στη σχέση της με τον Κουράκο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Φεύγει και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της

Μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος και την επιλογή της να διακόψει την εγκυμοσύνη, ένα νέο σοκ περιμένει τον αστυνομικό, καθώς η σύντροφός του πρόκειται να φύγει για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Κατά την ακρόαση αυτής της ανακοίνωσης, ο Κουράκος προτρέπει τη Δήμητρα να φύγει, αλλά στη συνέχεια μετανιώνει για τα λόγια του, καθώς τα είπε εν ψυχρώ. Σε αυτό το σημείο, η Δήμητρα ανακοινώνει την απόφασή της στο περιβάλλον της, ενώ ο Γιώργης δυσκολεύεται να πιστέψει ότι αυτό πραγματικά συμβαίνει.

Ο Ορέστης, από την πλευρά του, στέκεται στο πλευρό του Γιώργη, αφήνοντας πίσω το παρελθόν τους. Έρχεται λοιπόν η μέρα του αποχαιρετισμού, και η Δήμητρα αγκαλιάζει τους πάντες με δάκρυα στα μάτια, έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω τη Μάνη και τη ζωή της εκεί, αφήνοντας πίσω έναν συντετριμμένο Κουράκο. Όλα αυτά θα αποτυπωθούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς .

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like