Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έρχεται ο 4ος ανατρεπτικός κύκλος

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο 4ος κύκλος της σειράς φέρνει αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Στο MEGA, κατά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα συνεχιστεί η αγαπημένη σειρά με φρέσκα πρόσωπα να προστίθενται στο καστ.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Έρχεται ο 4ος ανατρεπτικός κύκλος

Από το υπάρχον καστ, αποχώρησαν ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος υποδυόταν τον Φίλιππο Στεφανέα από τον 1ο κύκλο και η Μελίνα Κόντη, η οποία υποδύονταν την αστυνομικό Δήμητρα Γιατράκου από τον 2ο κύκλο. Επίσης, η Αγγελική Κιντώνη η αμφιφυλόφιλη Αλκμήνη που δολοφονείται από την πρώην σύντροφό της, Αντωνία, όταν εκείνη συνειδητοποιεί πως η σχέση της με τον Ορέστη είναι σοβαρή και δεν θα την κερδίσει ποτέ. και η Νάγια Καρακώστα αποχώρησαν μετά από τα γεγονότα που ανατρέπουν τις ζωές των χαρακτήρων τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ως Ορέστης, αποφασίζει να αφήσει πίσω το παρελθόν και να επιστρέψει στην Αθήνα μετά το σοκ του θανάτου της Αλκμήνης. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, η Έλενα Δημητρίου εισέρχεται στη σειρά ως Ελένη, μια δικηγόρος από την Καλαμάτα που γίνεται η νέα σύντροφος του Δημοσθένη, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα υποδυθεί έναν ιερέα που φέρνει νέα δυναμική στη σειρά.

Επιπλέον, η εμφάνιση της Νάνσυ, της κόρης του Τζον, στον γάμο του πατέρα της με την Αθηνά, φέρνει ανανέωση στο πλοκή, ενώ ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, που θα φέρει νέες αναταράξεις στην ιστορία. Με αυτές τις προσθήκες, ο 4ος κύκλος της σειράς υπόσχεται να είναι γεμάτος ένταση και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like