Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Επιστρέφει και ζουν τον απόλυτο έρωτα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο έρωτας μεταξύ του Τζον και της Αθηνάς αναμένεται να διατηρηθεί ζωντανός, ενώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα τους δούμε να ζουν μόνιμα και ευτυχισμένοι στη Μάνη. Η Αθηνά έχει απομακρύνει τον Τζον στην Αμερική, ενώ η Φιλιώ παραμένει στο πλευρό της. Παρά ταύτα, η καρδιά της Αθηνάς παραμένει συνδεδεμένη με τον Τζον, αναγνωρίζοντας το λάθος της, όπως επιβεβαιώνει και η Μαργαρίτα.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Επιστρέφει και ζουν τον απόλυτο έρωτα

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Αθηνά στα επόμενα επεισόδια, καθώς η πόρτα του σπιτιού της θα χτυπήσει και μπροστά της θα εμφανιστεί ο Τζον. Η χαρά της Αθηνάς δε θα γνωρίζει όρια, καθώς ο Τζον ανακοινώνει την απόφασή του να παραμείνει μόνιμα στη Μάνη και να παντρευτεί αυτήν, εφόσον δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση εκ μέρους της. Η Αθηνά, ξεσπάει σε κλάματα, καθώς αυτό αντιστοιχεί στην επιθυμία της, καθώς είναι ερωτευμένη με τον Τζον.

Ωστόσο, η Φιλιώ δε θα δεχτεί με ενθουσιασμό αυτήν την εξέλιξη. Ενώ είχε την εντύπωση ότι είχε απαλλαγεί από την παρουσία του Τζον, τώρα θα βρεθεί να αντιμετωπίζει τον Τζον ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση με την Αθηνά. Πώς θα αντιδράσει σε αυτήν την κατάσταση; Αυτό παραμένει να αποκαλυφθεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like