Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δημοσθένης – Φίλιππος στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Φίλιππος και ο Δημοσθένης συγκρούονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Οι φωνές τους γεμίζουν τον αέρα, ενώ η Χάιδω παρακολουθεί άναυδη. Η ένταση ανεβαίνει όταν ο Δημοσθένης εισβάλλει στο σπίτι των Στεφανέων, κατηγορώντας την Χάιδω για προδοσία.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δημοσθένης – Φίλιππος στα μαχαίρια

Αποδίδει στην Χάιδω την ευθύνη για τη σχέση του συζύγου της με την Ασπασία και τη γέννηση της Ειρήνης. Παρά τις προσπάθειές της να διαψεύσει τις κατηγορίες, ο Δημοσθένης δεν υποχωρεί. Εκείνος, γεμάτος οργή, της ανακοινώνει ότι γνωρίζει την αλήθεια και δεν είναι πια ένα απλό παιχνίδι γι’ αυτόν. Η Χάιδω, παρά το σοκ, διατηρεί την ψυχραιμία της και απομακρύνει τον Δημοσθένη μακριά της. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίζεται ο Φίλιππος, έτοιμος να υποστηρίξει την Χάιδω. Ανακοινώνει στον Δημοσθένη την αλήθεια: ότι είναι πράγματι αδελφός της Ειρήνης.

Του ζητά να αποδεχτεί την πραγματικότητα και να προχωρήσει. Η κατάσταση ξεφεύγει και περιέργως οι δυο άντρες ξεσπούν σε λογομαχία. Οι συνέπειες του επεισοδίου αυτού παραμένουν αβέβαιες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ζωή των πρωταγωνιστών θα διαμορφωθεί από τις επιλογές που θα κάνουν στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like