Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δεν πιστεύω να είσαι μάρτυρας της φόνισσας;

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ο Ορέστης φιλοξενεί την Αλκμήνη. Ο Βαφέας βρίσκεται στο καφενείο, πίνοντας τσίπουρο το ένα μετά το άλλο. Ο Πότης τον συμβουλεύει να σταματήσει, υπενθυμίζοντάς του την προσεχή δίκη. Ο Βαφέας αντιδρά έντονα λέγοντάς του «Ρε! Δεν πιστεύω να είσαι μάρτυρας γι’ αυτή την φόνισσα;;Είσαι μάρτυρας;;».

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δεν πιστεύω να είσαι μάρτυρας της φόνισσας;

Ο Πότης από τον φόβο μη του σπάσει το μαγαζί του λέει «Όχι». Η Ισμήνη, παραμένοντας φοβισμένη μετά τα λεγόμενα της Αλκμήνης, αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο τα συμβάντα. Αυτός, παρηγορώντας την, τη υπόσχεται ότι θα λυθεί το πρόβλημά τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Ο Πότης, αφού πήρε άδεια από τον ψυχολόγο του, συμφωνεί να καταθέσει στη δίκη της Χάιδως. Στο σπίτι του Λυκούργου, αποκαλύπτει στον δικηγόρο τα λεγόμενα του Παναγιώτη Βαφέα αναφορικά με τη γνωριμία του με τον Σωτήρη Βαφέα και τον Βασίλη Βαφέα.

Την ίδια ώρα, η Αλκμήνη ζητά από τον Ορέστη να μείνει στο σπίτι του, εξηγώντας του το επεισόδιο με την Αντωνία την προηγούμενη νύχτα. «Σε παρακαλώ, μπορώ να μείνω εδώ και απόψε; Είμαι πολύ φορτισμένη, δεν θέλω να γυρίσω σπίτι», Αν και αναστατωμένος, ο Ορέστης συμφωνεί και τελικά την φιλοξενεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like