Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτός ξελασπώνει την Αρετή

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα παρουσιάσουν εκπληκτικές εξελίξεις, καθώς ο μάρτυρας που τελευταία στιγμή σώζει την Αρετή, αναδεικνύεται κεντρικός χαρακτήρας. Ενώ η Χάιδω εξηγεί στον Φίλιππο την δύσκολη θέση της Αρετής, εκείνος φαίνεται αδιάφορος ακόμα και απέναντι στην αγωνία της Βασιλικής.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτός ξελασπώνει την Αρετή

“Καλά, δεν τα στενοχωρηθώ κιόλας.. Τον έκαψε τον άνθρωπο, τον ξερόψησε!”, επιμένει να δηλώνει. Παράλληλα, ο Κουράκος ανακρίνει την Αρετή, η οποία υποστηρίζει πως όλο το βράδυ ήταν στο σπίτι με την Ασπασία. Ο αστυνόμος συνεπώς καλεί για κατάθεση την Ασπασία, η οποία προσπαθεί να προστατεύσει την ξαδέρφη της, παρέχοντας ψεύτικο άλλοθι. Στη συνέχεια, η Ασπασία παρακαλεί τον Ορέστη να μην αποκαλύψει στον Κουράκο ότι το βράδυ που πήρε φωτιά ο φούρνος και κάηκε ο Τάσος, δεν ήταν σπίτι της, διότι φοβάται τις συνέπειες για την Αρετή. “Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Ο αστυνόμος έχει κάποια στοιχεία κατά της Αρετής. Αυτό που κάνεις λέγεται συγκάλυψη, Ασπασία”, εξηγεί εκείνος αυστηρά, αλλά εκείνη επιμένει ότι η ξαδέρφη της δεν είναι φόνισσα. “Βρε παιδί μου, σε παρακαλώ, μην πας και το πεις στον αστυνόμο.. Είπα ψέματα και θα έχω επιπτώσεις!”, τον παρακαλεί, αλλά ο Ορέστης είναι ανένδοτος: “Τίποτα δεν θα πάθεις, μην ανησυχείς! Αλλά τα ψέματα δεν θα βοηθήσουν την ξαδέρφη σου, το μόνο σίγουρο!”, της απαντάει.

Συνεπώς, ο Ορέστης λίγο αργότερα αποκαλύπτει στον Κουράκο αυτό που του ζήτησε η Ασπασία, παρακαλώντας τον να φροντίσει να μην έχει εκείνη επιπτώσεις. “Εντάξει. Έτσι κι αλλιώς έχω ένα μάρτυρα που είδε την Αρετή στον δρόμο αργά προχθές τη νύχτα. Πάντως σ΄ ευχαριστώ που ήρθες να μου το πεις!”, του λέει ο αστυνόμος Κουράκος. Η Αμαλία συνεχίζει να παριστάνει ενδιαφέρον για τον ελαιώνα, όμως ο Ισίδωρος δεν πείθεται. “Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να αποδείξεις στην Αθηνά ότι είσαι άξια και ικανή να ξεκινήσεις από το μηδέν και να αναρριχηθείς!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

You might also like