Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Αυτό σκέφτεται ο Λεωνίδας να κάνει στην Άννα!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Λεωνίδας απειλεί να σύρει την Άννα στα δικαστήρια, έχοντας ξεπεράσει πια κάθε όριο. Δυστυχώς ο Λεωνίδας και η Άννα φτάνουν στα άκρα. Ο χωρισμός τους πρόκειται να σχολιαστεί σε ολόκληρη τη Μάνη!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Αυτό σκέφτεται ο Λεωνίδας να κάνει στην Άννα!

Τα προβλήματα στο θερμοκήπιο μόνο πίεση προκαλούν. Ο Λεωνίδας γύρισε στους Βρεττάκους, παρακαλώντας τους να τον πάρουν ξανά στη δουλειά. Η Άννα έμεινε πίσω όμως, προσπαθώντας να σώσει το μεγάλο της αυτό εγχείρημα, δίχως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να την βοηθήσει, μέσα από την Χάιδω και τον Φίλιππο. Τους ζητάει να αγοράσουν εκείνοι το θερμοκήπιο της μικρής, αναλαμβάνοντας να το στήσουν από την αρχή. Στη συνέχεια, όταν η Άννα ορθοποδήσει, θα είναι έτοιμη για να αναλάβει ξανά τα ηνία της μικρής της επιχείρησης.

Ο Λεωνίδας φοβάται πως θα τα χάσει όλα και απειλεί την Άννα πως θα πάει στο δικαστήριο, εάν δε βρει λύση. Της λέει πως θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα, εάν δεν αποζημιωθεί από αυτή την τεράστια ζημιά. Η Άννα δε τον αναγνωρίζει πλέον! Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε κι αγάπησε τόσο, να την απειλεί με αυτόν τον τρόπο; Ο ερωτισμός χάθηκε. Ο Λεωνίδας αισθάνεται το απόλυτο κενό. Θέλει τα χρήματά του πίσω και δεν υποχωρεί. Η Άννα απελπισμένη, στρέφεται ξανά στην Μαργαρίτα. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά, με τις επιπτώσεις να είναι πολλές.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like