Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτό που έκανες θα το πληρώσεις

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Δημοσθένης εκρήγνυται απέναντι στην Ασπασία στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ανακαλύπτει ότι ο πραγματικός πατέρας της Ειρήνης είναι ο Πέτρος Στεφανέας.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτό που έκανες θα το πληρώσεις

Μια απροσεξία του Παρασκευά αποκαλύπτει στην Ειρήνη την αλήθεια, πυροδοτώντας σοκ και αποκαλύψεις. Η Ειρήνη οργισμένη αποκαλύπτει τα πάντα στον Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης επισκέπτεται την Χάιδω ψάχνοντας την αλήθεια. Εκείνη πείθει τον Φίλιππο να τα αρνηθεί όλα. Ωστόσο, ο Φίλιππος παραδέχεται την αλήθεια, συνειδητοποιώντας τον δεσμό του με την Ειρήνη. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος με την Ασπασία, ανακοινώνοντας την απόφασή του να μην της γράψει το σπίτι.

Η Ειρήνη, επίσης, απομακρύνεται από την Ασπασία, υιοθετώντας την ίδια στάση με τον πατέρα της. Ο Δημοσθένης καταλήγει στην απόφαση του διαζυγίου, αναζωπυρώνοντας την αντιπαράθεση με την Ασπασία κι εκείνη για να τον εκδικηθεί προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία. Ποιες είναι οι συνέπειες των αποκαλύψεων στις ζωές των χαρακτήρων; Πώς επηρεάζεται η σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία και την Ειρήνη; Ποιος φέρει ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες στα επόμενα επεισόδια;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like