Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το σχέδιο του Βαφέα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισοδια της σειράς θα είναι γεμάτα συναρπαστικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν τους θεατές της σειράς. Ο Βαφέας σκοτώνει τον Φίλιππο με μια καλοστημένη παγίδα. Το αίμα βάφει το τέλος του Φίλιππου, καθώς ο Βαφέας εκτελεί τον νεαρό, αφήνοντας πίσω του θρήνο και πόνο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το σχέδιο του Βαφέα

Ο Φίλιππος, αντιμέτωπος με απειλές, αποφασίζει να απομακρυνθεί για λίγες μέρες, αλλά η μοίρα του τον οδηγεί σε τραγικό τέλος. Ο Βαφέας, με μια παγίδα, σκοτώνει τον Φίλιππο, προκαλώντας θλίψη σε ολόκληρη τη Μάνη και ανείπωτο πόνο στη μητέρα του. Πετά το πτώμα στη θάλασσα και εξαφανίζεται. Η Χάιδω, σοκαρισμένη, αδυνατεί να δεχτεί τον χαμό του γιου της, καθώς ο Βαφέας την τιμωρεί με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, στερώντας της κάθε ελπίδα. Τα τραύματα αυτά θα ματώνουν για πάντα την ψυχή της.

Η Χάιδω, γεμάτη θλίψη, δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει, ενώ και η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χαμό του Φίλιππου, αφήνοντας πίσω της ένα μικρό παιδί. Οι Λυκούργος και Στάθης προσπαθούν να στηρίξουν τις δύο γυναίκες σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Παράλληλα, ο Παρασκευάς, ο Μιλτιάδης και η Αριάδνη συμπαραστέκονται στις γυναίκες, αλλά ο πόνος παραμένει αναπόσπαστος. Η απώλεια του Φίλιππου στοιχειώνει τους πάντες και τίποτα δεν μπορεί να τον απαλύνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like