Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αθωώνεται και ρίχνει το φαρμάκι της

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αρετή αποφυλακίζεται και εκτοξεύει τις αληθείς της απόψεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Η Άννα αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα κάτι που τη σοκάρει: η χήρα του φούρναρη δεν τον ήθελε πια, ούτε καν να τον βλέπει ζωγραφιστό.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αθωώνεται και ρίχνει το φαρμάκι της

Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα μοιράζεται τις πληροφορίες με τον Λυκούργο και τη Χάιδω: η χήρα είχε ερωτικές περιπτύξεις με κάποιον και αξιοποίησε τις απειλές της Αρετής για να της ρίξει την ευθύνη για το έγκλημα. Αργότερα, γίνεται μάρτυρας μιας απόκοσμης σκηνής: πιάνει τη χήρα σε ένα ερωτικό ραντεβού σε ένα αυτοκίνητο. Παράλληλα, ο Λυκούργος εκφράζει δυσαρέσκεια στον Κουράκο για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να έρθει σε επαφή με την Αρετή πριν τη σύλληψή της.

Καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται, οι αντιδράσεις των χαρακτήρων είναι έντονες. “Πώς μπόρεσαν να με κατηγορήσουν έτσι;” αναρωτιέται η Αρετή, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την αδικία που υπέστη. Τελικά, η αλήθεια αποκαλύπτεται, η Αρετή αθωώνεται, και όσοι την κατηγόρησαν άδικα αντιμετωπίζουν την οργή της και τις κατάρες της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like