Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Ένας χωρισμός και μια επανασύνδεση ταράζουν τα νερά

Η Γη Της Ελιάς – Η Δήμητρα, όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, λέει αντίο σε όλους και αποχωρεί από τη Μάνη και τον αγαπημένο της. Ο Κουράκος, αφού μάθει ότι η Δήμητρα ήταν έγκυος από το παιδί τους αλλά αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη λόγω της μετεκπαίδευσής του στην Αμερική, αντιμετωπίζει έντονα συναισθήματα από απώλεια και απογοήτευση.

Η Γη Της Ελιάς – Ένας χωρισμός και μια επανασύνδεση ταράζουν τα νερά

Αρχικά, εκφράζει αποστασιοποιημένα τη δυσαρέσκειά του για την απόφασή της χωρίς προηγούμενη συζήτηση, αλλά αργότερα μετανιώνει για τη σκληρότητά του. Η Δήμητρα, όμως, όπως φαίνεται στη συνέχεια της σειράς, έχει κάνει ήδη τις αποφάσεις της. Σύμφωνα με το ρεπορταζ, επιθυμεί να επικεντρωθεί στην επαγγελματική της σταδιοδρομία και να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της. Ενημερώνει λοιπόν τους φίλους της τη Μαρίνα, την Ασπασία, τον Ορέστη, την Αλκμήνη και την Αντωνία για τα σχέδιά της.

Παράλληλα, ο Ορέστης αποφασίζει να στηρίξει τον Κουράκο σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν του. Καθώς πλησιάζει η ώρα του αποχωρισμού, η Δήμητρα αποχαιρετά τον Γιώργη και τους φίλους της και φεύγει από τη Μάνη, επιδιώκοντας μια νέα αρχή. Ο Κουράκος, ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσει τον απροσδόκητο χωρισμό, καθώς είχαν ξεκινήσει να ονειρεύονται μια κοινή ζωή μαζί. Η πρόκληση για τον Κουράκο είναι πώς θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση και να βρει ξανά κατεύθυνση στη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like