Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Ένα μήνυμα λυγίζει την Αριάδνη

Η Γη Της Ελιάς – Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Αριάδνη βρίσκεται σε ψυχολογική κρίση. Ένα μήνυμα που λαμβάνει την καθιστά αδύνατη να συγκρατήσει τα συναισθήματά της, και την οδηγεί σε έναν έκρηξη δακρύων, εν μέσω του ελαιώνα.

Η Γη Της Ελιάς – Ένα μήνυμα λυγίζει την Αριάδνη

Η περίοδος αυτή αποτελεί μια άκρως δύσκολη πρόκληση τόσο για την Αριάδνη, όσο και για τους ανθρώπους γύρω της. Οι σχέσεις της με τον πατέρα της, Στάθη, επιδεινώνονται διαρκώς. Παρότι εκείνος δηλώνει ότι επιθυμεί το καλύτερο για την κόρη του, η συμπεριφορά του την πληγώνει βαθιά. Η Αριάδνη αισθάνεται μόνη. Παλεύει να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Χρήστο, ενώ ταυτόχρονα οι λόγοι που της δίνει ο ίδιος για τον χωρισμό του από την Αφροδίτη την γεμίζουν με ελπίδες για το μέλλον τους.

Οι ημέρες περνούν και η Αριάδνη αισθάνεται ολοένα και πιο μοναχική, χωρίς κάποιον να μοιραστεί τα βάρη της. Αυτή την ευκαιρία εκμεταλλεύεται η Ιουλία, που παρόλο που βρίσκεται μακριά, γνωρίζει τα πάντα για την κατάσταση της Αριάδνης. Αποφασίζει λοιπόν να στείλει ένα μήνυμα στην κόρη της, δείχνοντάς της ότι είναι δίπλα της και υποστηρίζοντάς την χωρίς κρίση. Η Αριάδνη, διαβάζοντας το μήνυμα αυτό, εκτός από την αρχική απόρριψη, λυγίζει στην αγκαλιά της θλίψης.

Η Ιουλία κατορθώνει να φτάσει στον στόχο της, δείχνοντας στην Αριάδνη ότι είναι εκεί για εκείνη. Θα καταφέρουν άρα, η μητέρα και η κόρη, να έρθουν κοντά μετά από όλο αυτό το δύσκολο πέρασμα; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τους θεατές και που αναμένεται να απαντηθεί στις επόμενες επεισοδιακές στιγμές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like