Η Γη Της Ελιάς – Έγκυος η Άννα – Θα κρατήσει το παιδί;

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να προκαλέσουν σοκ, καθώς αποκαλύπτεται ότι η Άννα είναι έγκυος, αλλά αντιμετωπίζει αντιφατικά συναισθήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Αφού αντιλαμβάνεται κάποια συμπτώματα που την κάνουν να υποψιάζεται την κατάστασή της, εκφράζει την απόφασή της στον Πότη, καθιστώντας σαφές ότι δεν επιθυμεί να διατηρήσει το παιδί.

Η Γη Της Ελιάς – Έγκυος η Άννα – Θα κρατήσει το παιδί;

Ο Πότης, αντίθετα, εκφράζει την επιθυμία του να κρατήσουν το παιδί, εκφράζοντας τη λύπη του για την απόφαση της Άννας. Με παράκληση προσπαθεί να την πείσει για τον επιθυμητό κοινό τους απόγονο, αλλά η Άννα απορρίπτει αποφασιστικά την ιδέα, αναφέροντας ότι δεν επιθυμεί ακόμα να υποκύψει σε αυτήν την ευθύνη. Αργότερα, η Άννα μοιράζεται το μυστικό της εγκυμοσύνης με την Αναστασία και τον Αποστόλη. Οι δύο τους την παροτρύνουν να μην λάβει καμία απόφαση που θα μπορούσε να θεωρηθεί “βλακεία” και να διατηρήσει το παιδί.

Εκφράζουν την άποψή τους ότι η εγκυμοσύνη είναι ένα δώρο και πρέπει να διατηρηθεί, χαρακτηρίζοντας την απόφαση της Άννας ως “αμαρτία”. Η Άννα, ωστόσο, αντιδρά με αντιστασιακό τρόπο, δηλώνοντας ότι θα πάρει την απόφαση που θεωρεί σωστή για τη ζωή της, απαντώντας με αυστηρότητα ότι αν οι άλλοι θέλουν παιδί, μπορούν να το κάνουν δικό τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More