Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Αυτός σκοτώνει τον Ρουσσέα

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς στο MEGA, θα παρακολουθήσουμε συναρπαστικές εξελίξεις καθώς ο Κουράκος μεταμορφώνεται σε δολοφόνο, αφού σκοτώνει δύο άτομα.

Η Γη Της Ελιάς – Αυτός σκοτώνει τον Ρουσσέα

Η μυστική αποστολή της Δήμητρας τινάζεται στον αέρα και ίδια ήδη βρίσκεται στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών. “Έλα για πες μας τώρα ποιος σε έβαλε;” την στριμώχνουν και η Δήμητρα κρατάει το στόμα της κλειστό. Η αστυνομία, υπό την ηγεσία του, οργανώνει επιχείρηση για να απελευθερώσει τη Δήμητρα και τον Λάμπρο από τα χέρια του Ρουσσέα. Καθώς ο Ρουσσέας βασανίζει την αστυνόμο για να αποκαλύψει την ταυτότητά της, η Τούλα παρατηρεί την παρουσία αστυνομικών έξω από το παράθυρο και ενημερώνει τον Ρουσσέα.

Οι δράστες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τη Δήμητρα και τον Λάμπρο ως ασπίδα κρατώντας όπλα. Όταν οι αστυνομικοί μαζί με τον Κουράκο εισβάλλουν και ζητούν την απελευθέρωσή τους, αυτοί αρνούνται και τότε η Δήμητρα καταφέρνει να δραπετεύσει μαζί με τον Λάμπρο αφού κλωτσάει τον Ρουσσέα. Απότομα, όμως, ο Κουράκος ξεκινά πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο Ρουσσέας και η Τούλα.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της αστυνομίας μετά από αυτό το απρόοπτο γεγονός; Θα αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της αστυνόμου που κρατήθηκε αιχμάλωτη από τον Ρουσσέα; Πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση της σειράς μετά από αυτή την τραγική κατάληξη;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like