Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Αμαυρώνει την χαρά της Αθηνάς

Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή οδηγείται στον ανακριτή και η θέση της δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Η Αριάδνη κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με τον Στάθη, ελπίζοντας πως εκείνος θα τη συγχωρέσει και θα την αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η Γη Της Ελιάς – Αμαυρώνει την χαρά της Αθηνάς

Στο μεταξύ, η Αθηνά και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη και ανακοινώνουν στη Φιλιώ την απόφασή τους να παντρευτούν. Εκείνη, όμως, δεν χαίρεται με τα νέα, μαυρίζοντας τη χαρά της Αθηνάς. Παράλληλα η Ισμήνη τρέμει για το επόμενο «χτύπημα» του εκβιαστή, την ώρα που στην εταιρία της συνεχίζονται οι εντάσεις ανάμεσα στην Αλκμήνη και την Αντωνία. Η Ιουλία ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι μόνιασε με την Αριάδνη, ενώ η Μαργαρίτα πιάνει τη Θεοδώρα να πίνει και γίνεται έξω φρενών.

Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αρετής, αλλά ο εισαγγελέας και ο δικαστής διατάσσουν την προφυλάκισή της. Η Αριάδνη επιστρέφει στη βάση της και αναζητά παρηγοριά στον πατέρα της Στάθη. Ο Φίλιππος, από την άλλη, είναι σίγουρος πως η Αρετή είναι ένοχη κι αυτό μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like