Η Γη Της Ελιάς 3/12/23: Ο Φίλιππος μπαίνει φυλακή

Η Γη Της Ελιάς 3/12/23: Η Αμαλία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα αινιγματικό τηλεφώνημα από τον Ισίδωρο, το οποίο προκαλεί έντονες σκέψεις και την καθιστά αμέσως ανήσυχη. Αμέσως ξεκινά να αναζητά το κινητό του για να εξακριβώσει τα γεγονότα. Παράλληλα, ο Δημοσθένης χειρίζεται επιδέξια τις κατηγορίες της Ασπασίας σχετικά με την Ξένια.

Η Γη Της Ελιάς 3/12/23: Ο Φίλιππος μπαίνει φυλακή

Στο μεταξύ, η Αγγελική εκφράζει την επιθυμία της να αποκτήσει αδελφάκι, ενώ η Μαρίνα εκνευρίζεται με τον Μάνο, πιστεύοντας ότι εκείνος φέρει ευθύνη για την κατάσταση. Η Χάιδω μαθαίνει ότι ο Λυκούργος και η Λουκία είχαν βγει για φαγητό, ενώ την επόμενη μέρα συναντά μια αντίζηλο στο δρόμο, η οποία της αφήνει υπονοούμενα.

Ολόκληρη η οικογένεια Στεφανέα μαθαίνει για το περιστατικό με τον Φίλιππο, ο οποίος χτύπησε τον λοχία του. Όλοι φοβούνται τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό το γεγονός. Η Βασιλική απευθύνεται στον Λυκούργο για βοήθεια, αλλά αυτός αντιμετωπίζει αδυναμία να προσφέρει βοήθεια. Οι προσπάθειές του να απελευθερώσει τον Φίλιππο από τη φυλακή στο στρατό δεν έχουν αποτέλεσμα, και η οικογένεια Στεφανέα ζει σε μεγάλη αγωνία για το μέλλον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More