Η Γη Της Ελιάς 27/9/23: Η εγκυμοσύνη της σοκάρει τον Στάθη

Η Γη Της Ελιάς 27/9/23: Στη ζωή της Ιουλίας συμβαίνει μια ανατροπή παράλληλα με όσα συμβαίνουν στην Αφροδίτη και την Ισμήνη. Καθώς ανακαλύπτει πληροφορίες για έναν γιατρό που εμπλέκεται σε παράνομες υιοθεσίες, αρχίζει να υποψιάζεται ότι η κόρη της μπορεί να έχει πέσει θύμα αυτού του εγκληματικού σχεδίου.

Η Γη Της Ελιάς 27/9/23: Η εγκυμοσύνη της σοκάρει τον Στάθη

Σε αυτό το σημείο, η φίλη της, Αφροδίτη, της προτείνει μια σύγχρονη λύση: να χρησιμοποιήσει μια πλατφόρμα όπου η Ιουλία μπορεί να στείλει ένα δείγμα DNA για να βοηθήσει στην αναζήτηση της κόρης της. Κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, η Ιουλία αποφασίζει να ενημερώσει τον Στάθη για την εγκυμοσύνη της.

Αυτή η αποκάλυψη σοκάρει τον Στάθη και τον αφήνει ανήμπορο να αντιμετωπίσει έναν αναπάντεχο και δύσκολο ρόλο ως μελλοντικός πατέρας. Στο μεταξύ, σε άλλο μέρος της πόλης, η Ισμήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή απειλή. Ένας επικίνδυνος δολοφόνος εισβάλλει στη ζωή της, και σύντομα κατανοεί ότι αυτό δεν είναι απλώς ένα συμβάν τυχαίο. Συνδέεται με τον πρώην σύζυγό της, έναν άνθρωπο με ένα σκοτεινό παρελθόν.

Η Ισμήνη, μαζί με τον Κωνσταντίνο και τον Λυκούργο, αναλαμβάνει το καθήκον να προσπαθήσει να φέρει τον πρώην της στο δικαστήριο, προστατεύοντας έτσι την κόρη της, Αιμιλία, από έναν πατέρα που ποτέ δεν έπρεπε να την είχε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More