Η Γη Της Ελιάς 22/11/23: Ο Δημοσθένης πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η Γη Της Ελιάς 22/11/23: Ο Ισίδωρος ετοιμάζει ένα επίσημο δείπνο για να γιορτάσει τον γάμο του με την Αμαλία. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης πληροφορείται ότι η Ξένια περιμένει ένα αγοράκι και αναπαράγεται σε πελάγη ευτυχίας.

Η Γη Της Ελιάς 22/11/23: Ο Δημοσθένης πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αποφασίζει να μοιραστεί δώρα στις φίλες του, την Ασπασία και την Ειρήνη, όμως αυτές παραξενεύονται από την κίνησή του. Ο Πότης και η Άννα, αφού επιστρέφουν από το ναυάγιο που είχαν με τη βάρκα, αναγνωρίζουν πως οι σχέσεις τους δεν είναι όπως παλιά. Η Άννα, μάλιστα, ζητά διαζύγιο, προσθέτοντας περισσότερη ένταση στην κατάσταση.

Το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος αποτελεί αφορμή για να ξανασυναντηθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, όμως το κλίμα μεταξύ τους είναι επιφορτισμένο με ψύχρα και αποστασιοποίηση. Μια εταιρική σύσκεψη πρόκειται να φέρει για πρώτη φορά αντιμέτωπες την Αμαλία, που είναι η νέα σύζυγος του Ισίδωρου, και την Αθηνά. Η αντιπαράθεση αναμένεται να δημιουργήσει νέες εξελίξεις και να αναδείξει τυχόν συγκρούσεις μεταξύ των δύο γυναικών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More