Η Γη Της Ελιάς 19/11/23: Η Αριάδνη αποστασιοποιείται απο την Ιουλία

Η Γη Της Ελιάς 19/11/23: Η Αφροδίτη παραθέτει συμβουλές στην Ιουλία, προτρέποντάς την να μην προχωρήσει στη μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας στην Αριάδνη. Επισημαίνει ότι μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως δωροδοκία, ενώ η Ιουλία αντιλαμβάνεται αυτήν την πράξη ως έκφραση αγάπης.

Η Γη Της Ελιάς 19/11/23: Η Αριάδνη αποστασιοποιείται απο την Ιουλία

Παράλληλα, ο Στάθης προσπαθεί να συνδέσει στενότερα την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου, ενώ η ίδια αρνείται τη δωρεά που προσφέρει η Ιουλία. Στη συνέχεια, ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία ότι η κόρη τους έχει αποφασίσει να παραμείνει στη Μάνη. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι ο Παρασκευάς συμμετέχει σε παιχνίδι με διπλό ταμπλό και την συμβουλεύει να προστατεύσει τη Θεοδώρα από ενδεχόμενες απογοητεύσεις.

Παράλληλα, ο Μάνος αναλαμβάνει το ρόλο του εγγυητή στο δάνειο που ο Στάθης παίρνει, με σκοπό την αγορά κτημάτων με ελιές. Η Αντωνία διαπράττει ένα παρασκευαστικό λάθος, με αποτέλεσμα η Ισμήνη να την απολύει. Η πλοκή εμπλουτίζεται όταν ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία για την απόφαση της κόρης του να παραμείνει στη Μάνη. Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη προκαλεί νέες δυναμικές στις σχέσεις των χαρακτήρων, ενισχύοντας τις αντιφάσεις και τις συναισθηματικές εντάσεις.

Παράλληλα, οι συμβουλές του Λυκούργου στη Μαργαρίτα προετοιμάζουν το έδαφος για πιθανές αναταράξεις στον τομέα των σχέσεων μεταξύ των χαρακτήρων, αναδεικνύοντας τις συγκρούσεις και τις ανασφάλειες που θα απασχολήσουν την πλοκή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More