Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Η Επιστροφή Ant1: Σοκ, Ο Θέμης βιάζει την Δανάη

Η Επιστροφή Ant1: Ο αρρωστημένος έρωτας του Θέμη για τη Δανάη κάνει τον νεαρό να φτάσει στα άκρα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να απειλήσει τη γυναίκα που υποτίθεται πως αγαπάει, αλλά και να τη βιάσει προκειμένου να την τιμωρήσει…

Η Επιστροφή Ant1

Μια λαϊκή ρήση λέει «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι» και αυτή παίρνει σάρκα και οστά στο πρόσωπο του θέμη, αφού όπως ήδη βλέπουμε στα επεισόδια που παίζουν στην τηλεόραση, έχει ξεκινήσει να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό.

Αρχικά με το να εκβιάζει τον Ορέστη με όσα έχει μάθει, τόσο με το παράνομο εμπόριο φυτοφαρμάκων όσο και με την κρυφή του σχέση με την Εβελίνα.

Ο Ορέστης που δεν το περίμενε κάτι τέτοιο, πέφτει από τα σύννεφα, αλλά στην πορεία οι εκβιασμοί του Θέμη θα αρχίσουν να γίνονται ακόμα πιο έντονοι, ενώ αντίκτυπο θα έχουν και στη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη Δανάη! Η Επιστροφή Ant1

Με όλα τα στοιχεία που αναφέραμε παραπάνω και εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του Ορέστη στη μονάκριβη κόρη του, ο θέμης πείθει το «αφεντικό» του να τον παντρέψει με τη Δανάη.

Ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να φέρει αντιρρήσεις και έτσι δίνει την έγκρισή του για να γίνει ο γάμος αυτός.

Από την άλλη η Δανάη, που είναι κρυφά ερωτευμένη με τον «Μάνο», που ακόμα τον θεωρεί αδελφό της, βρίσκει σαν μια εύκολη λύση για να «ξεκολλήσει» από εκείνον, να παντρευτεί τον θέμη, με τον οποίο έτσι κι αλλιώς έχει σχέση.

Ωστόσο στην πορεία τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή και η ζήλια του θέμη θα φτάσει στα άκρα με επικίνδυνα αποτελέσματα…

Οι αρραβώνες του θέμη και της Δανάης πραγματοποιούνται και όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τη Δανάη και τον «Μάνο» που είναι ερωτευμένοι κρυφά, αλλά και τον Ορέστη που ξέρει κατά υπό ποιες συνθήκες υφίσταται η σχέση των δύο νέων παιδιών. Η Επιστροφή Ant1

Στη συνέχεια, όταν ο «Μάνος» αποκαλύψει στη Δανάη πως δεν είναι ο πραγματικός της αδελφός, εκείνη από τη μια θα θυμώσει μαζί του επειδή τόσο καιρό κοροϊδεύει την οικογένεια της, αλλά από την άλλη θα νιώσει ανακούφιση.

Εκείνος θα προσπαθήσει πολλές φορές να της εξηγήσει την αλήθεια, ενώ στο μεταξύ και ο θέμης ανακαλύπτει πως ο «Μάνος» δεν είναι ο αληθινός Μάνος Κορωναίος, αλλά και τον κρυφό του έρωτα για τη Δανάη.

Αρχικά πιάνει τον «Μάνο» και του ξεκαθαρίζει: «Αν σε δω ξανά κοντά στη Δανάη, σου τ’ ορκίζομαι ότι θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά!

Κρίμα θα είναι ο μικρός τns αδελφός να πάθει κάτι κακό… Μείνε μακριά της».

Ο «Μάνος» δέχεται να μείνει μακριά της προκειμένου να την προστατεύσει, αλλά το πάθος και ο έρωτας που τους κυριεύει με τη Δανάη δεν μπορεί να τους κρατήσει για πολύ μακριά.

Ετσι τα δύο παιδιά κάνουν για πρώτη φορά έρωτα… Η Επιστροφή Ant1

Την ίδια ώρα, ο θέμης ξυπνάει και δεν βρίσκει στο πλευρό του τη Δανάη και αρχίζει να την ψάχνει παντού.

Είναι σίγουρος πως βρίσκεται μαζί με τον «Μάνο» και ο θυμός του έχει χτυπήσει κόκκινο.

Οταν η κοπέλα επιστρέψει στο σπίτι, εκείνος θα τηε δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η Επιστροφή Ant1

Την αρπάζει από το μπράτσο και τη ρίχνει στο κρεβάτι. Στη συνέχεια την πιάνει από το λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει: «Μαζί του ήσουν, ε; Μην τολμήσεις να κάνεις καμία τρέλα!

Αν χωρίσουμε θα σε σκοτώσω, σου τ’ ορκίζομαι.

Πρώτα θα σκοτώσω εσένα και μετά την οικογένειά σου! Είσαι δική μου και δεν πρόκειται να σε έχει κανένας άλλος!».

Εκείνη προσπαθεί να τον απωθήσει, αλλά μάταια. Στη συνέχεια εκείνος αρχίζει να τη φιλάει και να τη γδύνει…

Η κοπέλα υπό τον φόβο των απειλών του αναγκάζεται να υποκύψει στις άγριες ορέξεις του… Η Επιστροφή Ant1

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More