Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η αδερφή της νύφης διέκοψε τη δεξίωση και άρπαξε το μικρόφωνο – Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Μόλις ανέβηκε στην πίστα η αδερφή της νύφης, είπε σε όλους να βγάλουν τις κάμερες τους την ώρα του γάμου. Αυτό που κατέγραψαν θα σας αφήσει άφωνους.

Το να βλέπει τα αδέρφια του να παντρεύονται είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα για ένα μικρό παιδί! Είναι μια εικόνα του πώς μπορεί να εξελιχθεί το μέλλον του και η ευτυχία τους είναι μεταδοτική. Γι’αυτό και η Σαβάννα ήθελε να κάνει για την μεγαλύτερη αδερφή της, την Κριστίνα, μια μοναδική πρόποση. Ακόμα ένα απρόοπτο σε γάμο που έγινε viral, όπως έγινε και αυτή η νύφη με τα όσα έκανε μέσα στην εκκλησία.

Χωρίς μουσική, η Σαβάννα ξεκινά ένα ραπάρισμα στον ρυθμό του “The Fresh Prince of Bel-Air”. Μίλησε για την παιδική τους ηλικία και το ότι η Κριστίνα ήταν 16 όταν γεννήθηκε εκείνη.

Επίσης, είπε πόσο σπουδαίο πρότυπο ήταν η Κριστίνα και πόσο στεναχωρήθηκε που η μεγαλύτερη αδερφή της έφυγε για να σπουδάσει! Μέσα από τους δημιουργικούς της στίχους, φαίνεται ότι η Σαβάννα θαυμάζει την μεγαλύτερη αδερφή της και θέλει να είναι κοντά της όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το κοινό λάτρεψε το ραπάρισμα της και αντέδρασε γελώντας όταν συνέχισε. Είχε καταφέρει να αιχμαλωτίσει το κοινό. Στο τέλος, εξήγησε πώς κατάφερε να κάνει την αδερφή της να γυρίσει σπίτι. Η Κριστίνα γνώρισε ένα αγόρι από την πόλη τους σε έναν γάμο 2 χρόνια πριν και ερωτεύτηκαν. Τώρα ξεκινάνε μαζί την ζωή τους μερικά μόλις λεπτά μακριά από την Σαβάννα κι εκείνη φυσικά είναι τρισευτυχισμένη! Ανέλαβε τις ευθύνες της παρανύμφου σαν επαγγελματίας!

Η Σαβάννα και ο λόγος που έβγαλε δείχνει πόσο δεμένες είναι οι δύο αδερφές! Δείτε την Σαβάννα να ραπάρει στο βίντεο:

You might also like