Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ηλιος επεισόδια: Ώρα μηδέν για τον δολοφόνο της Αγγελικής

Ηλιος επεισόδια: Ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων, που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι και ο δολοφόνος της Αγγελικής.

Ηλιος επεισόδια: Ώρα μηδέν για τον δολοφόνο της Αγγελικής

Μαζί με τη Λήδα, θα δουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του υπόπτου με την κουκούλα και θα εντοπίσουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Η Λήδα θα ανακαλύψει τυχαία ένα σημαντικό στοιχείο, εκεί που δεν το περίμενε. Σοκαρισμένη, συνειδητοποιεί ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδελφή της 18 χρόνια πριν. Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του.

Ηλιος επεισόδια: Ώρα μηδέν για τον δολοφόνο της Αγγελικής

Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει.

Οι γονείς της Λήδας δεν έχουν μάθει ακόμη την αλήθεια για τη δολοφονία της Αγγελικής. Όταν μάθουν ποιος πραγματικά τη σκότωσε, θα ζήσουν έναν πραγματικό εφιάλτη. Ο Φίλιππος αρχίζει να αμφιβάλλει για τη μητέρα του για ακόμη μία φορά, ενώ νιώθει μόνος του ξανά, αφού η Αλίκη θα βρεθεί απέναντι του και θα τον αμφισβητήσει.

Ηλιος επεισόδια: Ώρα μηδέν για τον δολοφόνο της Αγγελικής

Ο Διονύσης φοβάται πως ο Φίλιππος του παίζει κάποιο παιχνίδι και όταν περάσει στα χέρια του η εταιρία, θα πετάξει όλους τους εργαζόμενους στο δρόμο.

Η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη δείχνει να είναι στα καλύτερά της, αφού η Λήδα έχει συμφωνήσει επιτέλους να μείνουν μαζί. Ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένος με την προοπτική να φτιάξουν οικογένεια. Ο Φίλιππος όμως αντιδρά, νιώθοντας πως η παρουσία του Δημήτρη στη ζωή του Πέτρου θα τον επηρεάσει και θα τον απομακρύνει από αυτόν. Ηλιος επεισόδια

Η Λήδα έχει πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσει. Από τη μια, η Μαρία κατηγορεί τον εαυτό της, τόσο για τη μοίρα της Αγγελικής, που δεν μπόρεσε να την αλλάξει, όσο και για τις ευθύνες που ρίχνει όλα αυτά τα χρόνια άδικα στη Λήδα.

Ηλιος επεισόδια: Ώρα μηδέν για τον δολοφόνο της Αγγελικής

Από την άλλη, η επιμονή και η λαχτάρα του Δημήτρη να ζήσουν πλέον μαζί την καταπιέζει, αφού ακόμη παλεύει να ελευθερωθεί από τα αισθήματά της για τον Φίλιππο. Και ο Φίλιππος, όμως, κάνει το ίδιο. Προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αλίκη. Ωστόσο, η στάση της Αλίκης, που επηρεάζεται πάντα από τα κρυφά σχέδια της Αλεξάνδρας, δεν βοηθούν καθόλου τη σχέση της με τον Φίλιππο.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

You might also like