Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Αμείλικτος πόλεμος με την Σουρεϊγια!

Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Ο Ομέρ καταφέρνει να καταστρέφει το διπλό γάμο των Μποράν. Η Σουρεϊγιά βρίσκεται αντιμέτωπη όχι μόνο με την πεθερά της και την Ιπέκ, αλλά και με τον Φαρούκ, που ζητά εξηγήσεις. Ποιος και γιατί θέλησε να μετατρέψει σε εφιάλτη την ομορφότερη μέρα της ζωής τους;

Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Αμείλικτος πόλεμος με την Σουρεϊγια!

Εσμά δείχνει με κάθε ευκαιρία στη Σουρεϊγιά ότι είναι ανεπιθύμητη στο αρχοντικό κι εκείνη, από την πλευρά της, είναι αποφασισμένη να μη διαλύσει το γάμο της με τον Φαρούκ για χατίρι της.

Αφού η Εσμά αρνείται να παραστεί στο οικογενειακό τραπέζι, η Σουρεϊγιά ετοιμάζει ένα δίσκο και της πηγαίνει φαγητό στο δωμάτιό της. Τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε. Η πεθερά της πετάει κάτω το δίσκο! Επιστρέφοντας στο τραπέζι υποκρίνεται ότι όλα πήγαν καλά, αλλά ο Φαρούκ, που γνωρίζει καλά τη μητέρα του, καταλαβαίνει ότι κάτι έχει συμβεί. Την ίδια στιγμή, η θεία της Σουρεϊγιά, η Σενέμ, ζει τον εφιάλτη του Ομέρ. Της τηλεφωνεί για να την ενημερώσει, εκείνη όμως δεν απαντά κι έτσι αποφασίζει να πάει στην Προύσα να τη βρει. Κι ενώ ο Φαρούκ τσακώνεται με τον Φικρέτ για τον τρόπο που φέρθηκε στον Ασίμ και τον αναγκάζει να του ζητήσει συγγνώμη, η μητέρα τους κάνει μια κίνηση-ματ, αποδεικνύοντας σε όλους ότι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πηγαίνει στο σπίτι της Ιπέκ και της προτείνει να παντρευτεί τον Φικρέτ. Η μητέρα της κοπέλας σοκάρε-ται, όχι όμως και η Ιπέκ, η οποία, προκειμένου να μπει νύφη στο αρχοντικό των Μποράν, δέχεται με χαρά την πρότασή της. Το ίδιο κιόλας βράδυ, στο οικογενειακό δείπνο, η Εσμά ανακοινώνει τα ευχάριστα στους γιους της: «Θα κάνουμε γάμο και μάλιστα διπλό!».

Η Σενέμ φτάνει απρόσκλητη στο αρχοντικό κι η Εσμά δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της. Π Σουρεϊγιά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, μάταια όμως. Η θεία της την ενημερώνει για τις εξελίξεις με τον Ομέρ κι εκείνη την καθησυχάζει. Δεν γνωρίζει, βέβαια, ότι ο Ομέρ έχει ακολουθήσει τη θεία της και την έχει εντοπίσει. Ο Φικρέτ, από την άλλη, είναι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα παντρευτεί το κορίτσι με οποίο είναι ερωτευμένος α μικρός. Προσπαθεί να αγνοήσει το γεγονός ότι η Ιπέκ μέ την προηγούμενη μέρα ήθελε παντρευτεί τον αδελφό του. επόμενη κιόλας μέρα, η οικογένεια Μποράν πηγαίνει στο στ της Ιπέκ και ζητά επισήμως χέρι της. Η Εσμά, με κάθε ευκαιρία, προσβάλλει τη Σουρεϊγ εξοργίζοντας τον Φαρούκ. ί κάποια στιγμή, αγανακτισμένη παίρνει τη γυναίκα του και φγουν. Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Αμείλικτος πόλεμος με την Σουρεϊγια!

Η φίλη της Σουρεϊγιά, η Ντιλάρα, φτάνει προσκεκλημένη του Φαρούκ στο αρχοντικό ι το βράδυ βγαίνουν όλοι μαζί διασκεδάσουν. Ο Φικρέτ, που νιώθει πιεσμένος από παντού, το ρίχνει στο ποτό και ξεχνάει να πάει στη βραδιά χένας της Ιπέκ. Η Εσμά είναι έξαλλη μαζί του. Ο Φαρούκ φροντίζει να ηρεμήσει τα πνεύματα, στέλνοντας τον οδηγό του να πάρει την Ιπέκ και να την πάει στο κέντρο που διασκεδάζουν. Το κέφι έχει φουντώσει και η Σουρεϊγιά με την Ντιλάρα ανεβαίνουν στην πίστα για να πουν μαζί ένα τραγούδι, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Φαρούκ. Όταν τη βλέπει να μιλά με έναν άγνωστο, την αρπάζει από το χέρι και φεύγουν. Ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει. Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

– Φαρούκ: Είσαι η γυναίκα μου, δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου! Δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν μου αρέσουν!

– Σουρεϊγιά: Άνοιξε την πόρτα! Δεν πάω πουθενά με κάποιον που γνωρίζω τόσο λίγο. Στα-μάτα το αυτοκίνητο!

– Φ.: Ποιος είναι αυτός που γνωρίζεις λίγο;

– Σ.: Εσύ! Κάναμε λάθος, εντάξει! Ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε, αλλά δεν σκεφτήκαμε καλά το μετά.

– Φ.: Δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτούμε. Είσαι δική μου και είσαι η γυναίκα μου! Αυτό είναι όλο!

Ο Οσμάν είναι αυτός που αναλαμβάνει να παρηγορήσει τη Σουρεϊγιά, βάζοντας βέβαια στην άκρη τα δικά του αισθήματα, αφού είναι ερωτευμένος μαζί της. Το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει, απογοητεύοντας την Εσμά. Η μέρα του γάμου φτάνει και τη μητέρα της Ιπέκ περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ξαφνικά, εμφανίζεται μπροστά της η αδελφή της, την οποία έχει να δει 40 χρόνια.

«Η εχθρός μου θα γίνει συμπεθέρα σου!», της λέει, βγάζοντάς την εκτός εαυτού. Η Κιγμέτ της ζητά να μην την ξαναενο χλήσει.

Η Εσμά φροντίζει, ακόμη και λίγο πριν από το γάμο, να θυμίσει στη Σουρεϊγιά ότι ποτέ δεν θα τη δει σαν κόρη της και πως η ευνοούμενή της είναι η Ιπέκ. Ο Ομέρ καταφέρνει να μπει στο ξενοδοχείο. Την ώρα που τα δύο ζευγάρια παντρεύονται, βγάζει το όπλο του και φωνάζει: «Σουρεϊγιά, σ’αγαπώ πολύ! Δεν μου πάει η καρδιά να σε σκοτώσω. Να μην ξεχάσεις τη μέρα αυτή! Να μην ξεχάσεις το δώρο σου!». Βάζει το όπλο στον κρόταφό του, αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Ο Φαρούκ καταφέρνει να τον κινητοποιήσει και λίγο αργότερα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Ο γάμος χαλάει… Η Ιπέκ είναι απαρηγόρητη, η Εσμά έξαλλη και η Σουρεϊγιά απελπισμένη, αφού είναι σίγουρη πως στο αρχοντικό θα ξεσπάσει πόλεμος. Η προσπάθεια της να δικαιολογηθεί στην πεθερά της πέφτει στο κενό. Η ΝΥΦΗ MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

– Σουρεϊγιά: Ξέρω ότι είστε θυμωμένη, όμως πραγματικά άεν ήθελα να γίνουν έτσι τα πράγματα.

Εσμά: Ούτε εγώ σε ήθελα, αλλά ήρθες! Μη νομίζεις ότι θα μείνεις. Θα φύγεις από αυτό το αρχοντικό προτού κολλήσεις τη γρουσουζιά σου σε αυτό!

Δυστυχώς για την Εσμά, το γεγονός δεν στέκεται αφορμή για να χωρίσει το ζευγάρι. Ο γιος της αγαπά τη Σουρεϊγιά και δείχνει αποφασισμένος να μείνει μαζί της.- Εσμά: Στην Προύσα σήμερα όλοι μιλούν για μας!

Το ξέρω μαμά, δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό.

Εμείς δεν φταίμε, αυτή η γυναίκα φταίει!

Μαμά, αυτή η γυναίκα είναι σύζυγός μου. Ούτε εκείνη φταίει.

Εντάξει, την αγαπάς, είσαι ερωτευμένος. Βλέπεις τα πράγματα με τα μάτια της καρδιάς, αλλά μην ξεχνάς αυτό: Κανείς, ούτε καν η σύζυγός σου, δεν είναι πολυτιμότερος από την οικογένειά σου. Εμείς είμαστε η σταθερή αξία!

Η Ιπέκ, βλέποντας το πρόσωπο του Ομέρ στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θυμάται ότι είχε δει τη Σουρεϊγιά να μιλά μαζί του.

Κι αυτό, φυσικά, δεν θα το αφήσει ανεκμετάλλευτο.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More