Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

H Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα και Θεοδώρα το βάζουν στα πόδια

H Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια, η Μαργαρίτα και η Θεοδώρα θα βρεθούν αντιμέτωπες με μια επικίνδυνη κατάσταση που θα τις αναγκάσει να εγκαταλείψουν τη Μάνη προκειμένου να προστατευθούν από απειλές. Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από άγνωστους, βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση.

H Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα και Θεοδώρα το βάζουν στα πόδια

Καθώς αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο υπεύθυνος για την επίθεση, δέχεται μια επίσκεψη που θα φωτίσει το μυστήριο και θα της παράσχει απαντήσεις στα ερωτήματά της.Παράλληλα, η Θεοδώρα γίνεται επίσης θύμα ξυλοδαρμού και αποφασίζει να πάει αμέσως με τον Λυκούργο στο τμήμα αστυνομίας για να καταγγείλει την επίθεση.

Όταν η Μαργαρίτα μαθαίνει για τον δεύτερο ξυλοδαρμό, τρομάζει και λέει στη Θεοδώρα ότι ήρθε η στιγμή να φύγουν από τη Μάνη για το καλό τους και για να αισθανθούν πιο ασφαλείς. Το ερώτημα που παραμένει είναι πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Θα αποφασίσουν να φύγουν οριστικά από τη Μάνη ή θα αποφασίσουν να αποχωρήσουν για λίγο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις απειλές πιο αποτελεσματικά;

Η αιφνίδια επίσκεψη που δέχεται η Μαργαρίτα φαίνεται να φέρνει στο φως μυστικά και απαντήσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Ταυτόχρονα, η επίθεση στη Θεοδώρα εξαναγκάζει τις δύο γυναίκες να αποφασίσουν αν είναι καιρός να αφήσουν πίσω τους τον τόπο που αγαπούν ή αν θα αντιμετωπίσουν τις απειλές.Η αγωνία αυξάνεται καθώς οι δύο φίλες πρέπει να αποφασίσουν αν θα εγκαταλείψουν τη Μάνη για πάντα ή αν θα επιχειρήσουν να αντιμετωπίσουν τις απειλές που τις περικυκλώνουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like