Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 322

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 322 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια του Δευτέρου Κύκλου της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα του Αντ1 …

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 322

Τα σατανικά σχέδια της Εύας φαίνεται πως αρχίζουν να έχουν αποτελέσματα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας προς τον Αργύρη έχει κλονιστεί.Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και σοβαρές αμφιβολίες στη σχέση τους.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αστυνόμος θα καταφέρει να πάρει αίμα από τον Νίκο και να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί της αλλά και η αθωότητα του Φώτη. Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος είναι πια πεπεισμένος για την ενοχή του Νίκου και απορεί για το τι μπορεί να είναι αυτό που ανάγκασε τον Φώτη να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μάρθα, κρυφά από όλους, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να σταματήσει την αγωγή της και να προσποιείται σε όλους πως την παίρνει κανονικά.

Από την άλλη, η Ευγενία συνεχίζει να κάνει προσπάθειες να παγιδεύσει τον Χατζή σχετικά με το θέμα του μωρού της Ελλης. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί. Την ίδια μέρα, η Κάτια μαθαίνει μια πληροφορία από τον Μιχάλη, η οποία τη σοκάρει. Τότε η γυναίκα συνειδητοποιεί ταραγμένη πως η Εύα και ο Γιάννης δεν είναι αυτό που δείχνουν! Τα προβλήματα, όμως, για την Κάτια δεν σταματούν εδώ καθώς στη συνέχεια ο Νίκος την απειλεί με τη φωτογραφία της Μαρίνας την οποία έχει στα χέρια του.

Προβολή επεισοδίου: 21/05/20

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 323, 324, 325, 326, 327

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

You might also like