Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Η Μαρίνα κλείνει την Μάρθα στη φυλακή

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα όταν επιστρέψει στις οθόνες μας.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Η Μαρίνα κλείνει την Μάρθα στη φυλακή

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον αστυνόμο την πραγματική της ταυτότητα, ενώ η Μάρθα βάζει μπροστά ένα ακόμη σατανικό σχέδιο και ενοχοποιεί την Κάτια. Η Μαρίνα, προκειμένου να βγάλει τη μητέρα της από τη φυλακή, προδίδει τη Μάρθα!

Η Κάτια δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η γυναίκα αυτή δεν θα της συγχωρήσει ποτέ που τη χώρισε από την κόρη της. Και σαν να μη φτάνουν όσα συμβαίνουν, η πληροφορία ότι ο αστυνόμος γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας, πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους.

Η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμιά παρηγοριά δεν μπορεί να απαλύνει τη σκέψη της ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της. Την ίδια ώρα ο Νίκος πιέζει τη Μάρθα να τον φυγαδεύσει. «Θα με βοηθήσεις. Δεν μπορείς να με αφήσεις τώρα», την απειλεί. «Κι αν δεν το κάνω; Δεν έχω πια να χάσω τίποτα πια», τον προκαλεί. «Κι όμως. Η Μαρίνα θα μπει φυλακή», αντιλέγει εκείνος. Η Μαρίνα αποχαιρετάει τους δικούς της ανθρώπους εν όψει της φυλάκισής της.

Παράλληλα, η Μάρθα καταστρώνει ένα νέο, σκοτεινό σχέδιο και στήνει τη δική της παγίδα στον Νίκο και στην Κάτια. Αφού φροντίζει να βρεθούν στο ίδιο μέρος, χτυπάει την Κάτια και την αφήνει αναίσθητη. Μόλις η γυναίκα συνέρχεται, βλέπει δίπλα της νεκρό τον Νίκο… Στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου και έτσι συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη μέση, φορτώνοντας σ’ αυτή την ευθύνη. Για άλλη μια φορά η Κάτια χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο δρόμος προς τη σύλληψη

Η Κάτια εξηγεί στην Μαρίνα πώς η Μάρθα την παγίδεψε και την παρέσυρε στο σημείο του φόνου. «Το είχε σχεδιάσει. Δεν θα ησύχαζε αν δεν έπαιρνε την εκδίκησή της. Δεν κατάφερε να με σκοτώσει αλλά τώρα θα με βάλει στη φυλακή», της λέει με δάκρυα στα μάτια. Ενα κυνήγι με τον χρόνο ξεκινάει, καθώς πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξαφανιστούν τα στοιχεία που ενοχοποιούν την Κάτια. Η Μάρθα, ξέροντας πως την προστατεύει το ιατρικό απόρρητο, αποκαλύπτει στον ψυχίατρο όλη την αλήθεια για το έγκλημα που διέπραξε. «Εγώ σκότωσα τον Νίκο Γεωργίου.

Το έκανα και δεν το μετανιώνω. Επρεπε να πληρώσει για όσα έκανε», είναι τα λόγια της. Αργότερα η Κάτια πλησιάζει τον ψυχίατρο προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τη Μάρθα αλλά εκείνος είναι φειδωλός. Ο Αργύρης και ο Φώτης επιστρέφουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. «Πρέπει να το κρύψουμε. Δεν πρέπει να φτάσει στα χέρια της αστυνομίας, γιατί τότε σίγουρα η Κάτια θα κατηγορηθεί για τον φόνο», λέει ο Φώτης στον Αργύρη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μάρθα στην κλινική κατακλύζεται από ασυγκράτητο μίσος τόσο για την Κάτια όσο και για τη Μαρίνα, που με τη σειρά της προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα. Παρ’ όλα αυτά, η μητέρα της συλλαμβάνεται για τον φόνο του Νίκου και ο αστυνόμος την ανακρίνει. «Είμαι αθώα. Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον μισούσα για όσα μου έκανε, αλλά δεν τον σκότωσα», επιμένει, όμως εκείνος της δείχνει τον σταυρό της. «Αυτό δικό σας δεν είναι; Πώς βρέθηκε στο σημείο του φόνου;», τη ρωτάει ο αστυνόμος.

«Με παγίδευσε η Μάρθα. Εκείνη τα σχεδίασε όλα», του απαντάει. Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένοχη. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα, για να σώσει τη μητέρα της, πηγαίνει στον αστυνόμο το στικάκι που αποκαλύπτει όλες τις μηχανορραφίες της Μάρθας. Νιώθει ότι πλέον η Μάρθα παρατράβηξε το σκοινί και πως πρέπει να πληρώσει για όλα. Τέρμα οι καλοσύνες. Δεν της αξίζουν, γιατί το μόνο που έχει μέσα της πια είναι κακία. Η Μάρθα θα πάρει αυτό που της αξίζει και τελικά συλλαμβάνεται! Τώρα η Μάρθα μισεί και τη Μαρίνα για την «προδοσία» της και σχεδιάζει βήμα-βήμα τα επόμενα σχέδια εκδίκησης…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More